Від смаженої картоплі важко відмовитися, проте далеко не завжди виходить приготувати страву, яка відповідає очікуванням, передають Патріоти України.
Найкращою смаженою картоплею є страва з характерною апетитною скоринкою.
Усередині ж коренеплід має бути м’яким.
Під час смаження різних продуктів господині часто користуються кришкою. Це допомагає досягти рівномірного просмаження.
Усередині сковороди створюється необхідна температура, завдяки якій страва повністю просмажується.
Досвідчені кухарі сходяться на думці, що не варто використовувати цей аксесуар під час приготування картоплі. Справа в тому, що через накривання кришкою утворюється велика кількість вологи.
Через це картопля виходить м’якою.
Хрумка скоринка за такого смаження не утвориться.
Досвідчені кухарі завжди відправляють нарізану картоплю в ємність із холодною водою. Завдяки цій хитрощі виходить позбутися непотрібного крохмалю.
Однак мокру картоплю відправляти на сковороду не варто, тому воду варто забрати за допомогою паперового рушника.
Потім варто обсмажити картоплю, додати за бажанням цибулю.
Сіль використовується лише після приготування страви.
Мигдаль, хоча і часто називають горіхом, насправді є насінням багаторічного дерева, родом із Центральної та Малої Азії. Сьогодні ці насіння вирощують по всьому світу, а США є найбільшим виробником. В Європі мигдаль росте в Іспанії, Італії, Хорватії та ...
У фруктах, зокрема в яблуках, клітковина, вітаміни, мінерали та антиоксиданти, як стверджують фахівці, здебільшого накопичуються на поверхні плоду. Цим пояснюється, що яблуко, з'їдене цілим, краще для травлення, ніж очищене, передають Патріоти України....