Історично так склалося, що мити крупу, яка використовується для приготування манної каші, нікому не спадало на думку, передають Патріоти України.
Справді, як можна промити те, що найбільше нагадує борошно? Проте кулінари, які мають пристрасть до експериментів, все ж таки спробували провести такий експеримент:перед приготуванням промили манну крупу. В результаті каша, яка була приготована з промитої манки, вийшла набагато смачнішою та ніжнішою.
Крім того, такий спосіб приготування має ще один істотний плюс: у готовій каші геть-чисто відсутні будь-які, навіть найдрібніші, грудочки. То як же мити манну крупу? Насправді провести цю процедуру набагато простіше, ніж здається. Насипте манку у відповідну ємність, залийте холодною водою приблизно на 5 см і перемішайте. після цього ви побачите, як на поверхню піднялося різне сміття. Його потрібно злити і знову додати до манки води. Помішуючи, злийте цю воду разом із манкою через марлю або дрібне ситечко.
Частина крупи, безумовно, піде у каналізацію. Але після такої дії ви побачите, скільки чорного осаду, сміття та піску залишилося на дні. Мити або не мити манну крупу – справа кожного, але спробувати і вирішити, що підходить саме вам, варто!
Сніданок вважається основою правильного харчування, але дієтологи попереджають: не все, що виглядає корисним, справді таким є. У багатьох популярних сніданках ховається надмірна кількість доданого цукру та інших інгредієнтів, які можуть шкодити здоров’...
Сир - один із найулюбленіших продуктів у світі. Та нещодавнє дослідження викликало серйозне занепокоєння: вчені вперше виявили, що він може містити тисячі частинок мікропластику, передають Патріоти України. Міжнародна група дослідників з Університетськ...