
Історично так склалося, що мити крупу, яка використовується для приготування манної каші, нікому не спадало на думку, передають Патріоти України.
Справді, як можна промити те, що найбільше нагадує борошно? Проте кулінари, які мають пристрасть до експериментів, все ж таки спробували провести такий експеримент:перед приготуванням промили манну крупу. В результаті каша, яка була приготована з промитої манки, вийшла набагато смачнішою та ніжнішою.
Крім того, такий спосіб приготування має ще один істотний плюс: у готовій каші геть-чисто відсутні будь-які, навіть найдрібніші, грудочки. То як же мити манну крупу? Насправді провести цю процедуру набагато простіше, ніж здається. Насипте манку у відповідну ємність, залийте холодною водою приблизно на 5 см і перемішайте. після цього ви побачите, як на поверхню піднялося різне сміття. Його потрібно злити і знову додати до манки води. Помішуючи, злийте цю воду разом із манкою через марлю або дрібне ситечко.
Частина крупи, безумовно, піде у каналізацію. Але після такої дії ви побачите, скільки чорного осаду, сміття та піску залишилося на дні. Мити або не мити манну крупу – справа кожного, але спробувати і вирішити, що підходить саме вам, варто!
Смажена риба буде виглядати набагато апетитнішою у тому випадку, якщо вам вдасться приготувати її з апетитною скоринкою, передають Патріоти України. На жаль, це не завжди виходить через різні обставини. Але є секрети, які допоможуть досягти ідеального ...
Багато хто з нас починає ранок з чашки ароматної кави, переконані, що вона миттєво заряджає енергією. Але нове велике дослідження показує: цей популярний ранковий ритуал може не лише не додавати сил, а й навпаки - виснажувати організм. Те, що ми роками...