Не всі кулінари додають у котлетний фарш куряче яйце, тому що через цей компонент м’ясна страва може вийти жорсткою і несмачною. Тому можна вибрати інший продукт, який допоможе з’єднати компоненти у цілісну масу. На які інгредієнти варто звернути увагу, передають Патріоти України.
Воно допоможе зробити смак більш однорідним та приємним. Також такі котлети не розваляться у процесі смаження. Однак варто враховувати, що картопляне пюре для фаршу варто готувати лише на воді, не додаючи молоко чи вершкове масло. Додавати пюре можна на свій смак. Навіть якщо взяти картоплю та м’ясо в рівних пропорціях, котлети все одно вийдуть смачними.
Завдяки цьому компоненту котлети збережуть свою форму, а також вийдуть соковитішими та цікавішими. Найкраще брати круглозернисту крупу. Попередньо рис варто відварити. До складу фаршу додають від 100 до 300 г з розрахунку на 600 г м’яса.
Найкраще вибирати пластівці маленького розміру. Спочатку в ємність додається гаряча вода. На одну частину вівсянки варто брати дві частини рідини. Через десять хвилин компонент можна додавати у фарш. 2-3 столових ложок пластівців на стандартну порцію фаршу буде достатньо.
Для багатьох з нас ранкова кава - це необхідний ритуал, а додавання молока здається цілком природним. Але чи підходить кава з молоком усім? Експерти попереджають: для деяких людей вона може завдати шкоди, передають Патріоти України. Чи зменшує молоко к...
Для багатьох ранкова чашка кави - незмінний ритуал, який заряджає енергією на цілий день. Але що станеться з вашим тілом, якщо відмовитись від улюбленого напою? Експерти з харчування розповідають про найважливіші зміни, які можуть вас здивувати, переда...