Яйця зараз за ціною стали “золотими”, тому для господинь актуальне питання: чим їх замінити у випічці? Пропонуємо декілька перевірених варіантів, що допоможуть вам економити на яйцях у наш час, передають Патріоти України.
Для приготування солодкої випічки замість яєць можна додати фруктове пюре. Розраховуйте пропорцію, що 1 яйце = 3 ст.л. пюре. При цьому такий замінник дасть додатковий присмак та аромат випічці. Замість яєць до тіста можна додати крохмаль — картопляний або кукурудзяний. Якщо змішати 1 ст.л. крохмалю у 50 мл води, то у вас вийде клейстер, що добре триматиме тісто.
Альтернативою може бути також желатин. Розмішайте спочатку 1 ст.л. желатину в 1 ст.л. холодної води, а через 3 хвилини додайте 2 ст.л. окропу. Тісто не буде розпадатися і триматиме форму під час приготування випічки.
Завдяки цьому інгредієнту котлети виходять ще смачнішими та зникають з тарілки буквально за п’ять хвилин – наступного дня точно нічого не залишиться. Готова страва відрізняється від інших варіантів соковитістю та ніжністю. Досягається результат за раху...
Макарони цінуються багатьма господинями за простоту вприготуванні та цікавий смак, який успішно поєднується з багатьма стравами, передають Патріоти України. . Однак і з цим нехитрим гарніром можуть виникнути труднощі. Наприклад, він може вийти абсолют...