Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши змінити щось у звичній страві, передають Патріоти України.
Якщо йдеться про смачні голубці, то можна відмовитися від рису на користь іншого звичного продукту. Багато господинь замість рису вводять до складу голубців картоплю, попередньо подрібнену на тертці. М’ясо ідеально поєднується з коренеплодом, тому голубці вийдуть відмінної якості. Картопля, до того ж, дозволить голубцям залишатися соковитішими і смачнішими.
Спочатку варто визначитись із пропорціями. Найкраще досягати балансу завдяки рівному співвідношенню м’яса та картоплі. Коренеплід подрібнюється на тертці і позбавляється надлишку вологи.
Усі інгредієнти з’єднуються, викладаються у капусту. Спочатку голубці смажать на сковороді, а потім доводять до готовності в духовці.
Літо – чудова пора вибиратися на пікнік! А який пікнік без шашлику? І який шашлик без фірмових секретів кухаря? Читайте та мотайте на вус, передають Патріоти України. На цей рахунок є різні думки, адже сіль витягує з м’яса дорогоцінний сік і бажано її ...
Багато кухарів-любителів навіть не підозрюють, що солити м’ясо потрібно тільки в певний момент. У більшості випадків господині звично додають сіль навіть під час приготування або смаження м’ясної страви. Однак це груба помилка, яка може не тільки погір...