Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши змінити щось у звичній страві, передають Патріоти України.
Якщо йдеться про смачні голубці, то можна відмовитися від рису на користь іншого звичного продукту. Багато господинь замість рису вводять до складу голубців картоплю, попередньо подрібнену на тертці. М’ясо ідеально поєднується з коренеплодом, тому голубці вийдуть відмінної якості. Картопля, до того ж, дозволить голубцям залишатися соковитішими і смачнішими.
Спочатку варто визначитись із пропорціями. Найкраще досягати балансу завдяки рівному співвідношенню м’яса та картоплі. Коренеплід подрібнюється на тертці і позбавляється надлишку вологи.
Усі інгредієнти з’єднуються, викладаються у капусту. Спочатку голубці смажать на сковороді, а потім доводять до готовності в духовці.
Горіхи - один із найкорисніших перекусів та доповнень до основних страв. Волоські горіхи, кеш’ю, кедрові, фундук, мигдаль - вибір широкий, і вони справді приносять користь організму. Але деякі види варто вживати з обережністю, передають Патріоти Україн...
У вересні дозріла ще одна ягода, яка є невичерним джерелом корисних речовин: антиоксидантів, мінералів, вітамінів, жирних кислот, амінокислот та мікроелементів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. А нещодавні дослідження вчених встановили щ...