
Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, передають Патріоти України.
Саме тому перед приготуванням печінки не обійтись без додаткового інгредієнта. І це цукор. Нарізані шматочки сирої печінки слід посипати цукровим піском. І тільки після цього їх можна обваляти в борошні.
Далі продукт слід відправити на розпечену сковороду з олією. Смажити печінку потрібно доти, доки на поверхні страви не з’явиться “золотистість”. При цьому приготування смаженої печінки важливо вчасно зупинити, інакше продукт пригорить і втратить м’якість.
Ознакою готовності страви є повна відсутність крові після того, як шматочок печінки був розрізаний. Якщо дотримуватися всіх рекомендацій (використовувати цукор на початку і в потрібний час зняти блюдо зі сковороди), то смажена печінка відрізнятиметься неймовірною ніжністю.
Банани досить важко зберігати свіжими. Невдовзі ви можете помітити, що вони стають коричневими та розм’якшуються, а це означає, що їх можна використовувати лише для чогось на кшталт домашнього бананового хліба, передають Патріоти України. Але, як вияви...
Якщо ви зберігаєте молоко в дверцятах холодильника, це означає, що воно може швидше зіпсуватися. Адже коли ви відкриваєте їх, продукт потрапляє у зону перепаду температур, що впливає на його свіжість, передають Патріоти України. Натомість, вам слід "по...