Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, передають Патріоти України.
Саме тому перед приготуванням печінки не обійтись без додаткового інгредієнта. І це цукор. Нарізані шматочки сирої печінки слід посипати цукровим піском. І тільки після цього їх можна обваляти в борошні.
Далі продукт слід відправити на розпечену сковороду з олією. Смажити печінку потрібно доти, доки на поверхні страви не з’явиться “золотистість”. При цьому приготування смаженої печінки важливо вчасно зупинити, інакше продукт пригорить і втратить м’якість.
Ознакою готовності страви є повна відсутність крові після того, як шматочок печінки був розрізаний. Якщо дотримуватися всіх рекомендацій (використовувати цукор на початку і в потрібний час зняти блюдо зі сковороди), то смажена печінка відрізнятиметься неймовірною ніжністю.
Це не просто риба - це справжній дар для здоров’я, смаку й навіть дієти. Осетер повертається на українські столи, і ось чому ти маєш його спробувати, передають Патріоти України. . Ще з часів середньовіччя осетер прикрашав столи королів і князів. Сього...
Хрусткість та чистота розсолу – чи не головні критерії вдало заготованих огірочків. І є продукти, які можуть дуже негативно на них вплинути, передають Патріоти України. Навряд як комусь подобається, коли заготовлені на зиму огірочки стають дуже м'якими...