У багатьох рецептах м’яса, риби та десертів часто у списку інгредієнтів зустрічаються алкогольні напої, передають Патріоти України.
Незалежно від ступеня міцності алкоголю часом зовсім не хочеться використовувати для приготування страв.
Тому кмітливі господині давно підібрали для нього рівноцінну заміну, яка ніяким чином не вплине на підсумковий результат.
Щоб виключити горілку з рецепта, додайте замість неї сік зі світлого винограду. Ще один варіант – яблучний сік, змішаний із соком лайма.
Для заміни рому знову використовується сік зі світлих сортів винограду.
Як альтернативу вишневому лікеру спробуйте сироп, що залишився від консервованих вишень.
Червоне вино відмінно замінюється на сік із темного винограду, переважно сорту “Конкорд”, або червоний винний оцет.
Якщо ж на сторінках кулінарної збірки згадується лікер “Калуа”, замість нього дозволяється застосувати еспресо із вершками або кавовий сироп.
Зазвичай ми сприймаємо огірок як звичайний овоч з мінімальною користю, але дієтологи стверджують, що цей продукт може стати справжнім союзником у боротьбі за здоров’я. Він не тільки допомагає в підтримці кісток та здоров’я серця, але й сприяє схудненню...
Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...