Якщо вам не подобається перспектива додавати хліб у котлети або він просто закінчився у той момент, коли треба, то ви можете обрати альтернативу. Насправді є різні інгредієнти, що виконають функцію білої булки не гірше, а іноді навіть краще і смак зроблять цікавішим, передають Патріоти України.
Господині радять додавати манку, але зверніть увагу, що фарш треба витримати протягом 15 хвилин. За цей час манна крупа вбере зайву вологу, якщо фарш надто рідкий, і склеїть котлетний фарш.
Картоплю можна додавати для склеювання у відвареному вигляді. Саме крохмаль тут виконає потрібну функцію. При цьому смак картоплі у котлетах не псує м’ясній страві. І гарнір не треба буде.
Більш корисний варіант, проте мало хто його знає, це вівсянка. Вівсяні пластівці треба замочити в молоці або у воді та додати у м’ясний фарш. Форму котлети будуть тримати і страва буде більш поживна.
Ознаки небезпечної для здоров'я черешні, яку краще не вживати, можуть бути як зовнішні, так і приховані. Ось на що звернути увагу, передають Патріоти України.
Не кожний кулінар погодиться з тим, що голубці-напівфабрикати з кулінарії можуть стати повноцінною заміною домашньої кухні. Проте возитися з цією стравою у сучасних господарок не так вже й багато часу, до того ж, крім як з капустою, можна не вгадати з ...