Господиням на замітку! Дізнайтесь, що може зробити яєчню вдвічі смачнішою

Яєчню вміють готувати майже всі. Чому майже? Зрештою, є певний відсоток людей, які не опанували навичку смаження яєць, передають Патріоти України.

Порада №1

Рекомендується смажити яєчню під кришкою. Це дасть можливість рівномірно приготувати всі частини яйця. Але дивіться уважно, щоб не перетримати. Буквально декілька зайвих секунд приготують жовток так, що він більше не буде рідким.

Порада №2

Смажити на соняшниковій чи оливковій олії можна, але краще замінити на розтоплене вершкове масло. Посоліть його трохи. Така яєчня набагато смачніша, тому не жалійте масла. Страва буде мати більш яскравий та приємний смак, а не олійний.

Порада №3

Пам’ятайте про правильну температуру. Найперше потрібно розігріти сковороду та починати смажити яєчню на сильному вогні. Тривалість приблизно 1 хвилина. Потім вогонь зменшують та роблять середнім. Як тільки стане ясно, що яєчня майже дійшла до готовності, вогонь знову роблять максимальним.

Ці поради дадуть можливість приготувати смачну яєчню, якою ви будете пишатись. Смачного!

Вечеряти після 18:00 можна! Дієтологи пояснюють, чому це безпечно

субота, 15 листопад 2025, 17:14

Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...

Ви будете здивовані! Ці продукти містять більше вітаміну С, ніж апельсин

субота, 15 листопад 2025, 9:15

Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...