Рибні котлети не такі популярні як запечена риба. Здається дивним цей факт, але ж основний продукт однаковий. Рибний фарш має специфічний запах. Велика вірогідність, що саме це і робить котлети з нього менш бажаними. Якщо ви хочете готувати їх частіше, скористайтесь кулінарними лайфхаками, передають Патріоти України.
У фарш додають курячі яйця. Переважно вони сирі. Але в рибні котлети покладіть варені в круту. Розрахунок такий: на 1 кг фаршу треба 5 яєць. Натріть їх та покладіть у рибний фарш.
Щоб нівелювати аромати покладіть у фарш всім звичний та класичний інгредієнт — ріпчасту цибулю. Не кажіть, що ви не любите шматочки цибулі. Щоб їх не було, треба перемелювати цибулю або також натирати на тертці. Найкращий варіант подрібнити її та обсмажити на вершковому маслі, а потмі покласти у фарш.
Ще один кулінарний лайфхак може викликати у вас здивування. У фарш мржна ласти мед. Так, він нейтралізує рибний запах. Достатньо буде 1 столової ложки.
Ці кулінарній секрети допоможуть вам досягти поставленої цілі. Рибні котлети будуть смачні, а їх приготування не викличе у вас жодних складнощів. Нехай все буде смачним та вдалим.
Щоденна банка коли здається дрібницею, проте саме вона може стати поштовхом до серйозних проблем зі здоров’ям. Цей напій приховує у собі надлишок цукру, кофеїну та добавок, які впливають на організм набагато сильніше, ніж здається на перший погляд, пер...
Ранкові харчові звички безпосередньо впливають на обмін речовин, тиск і рівень цукру. Те, що ви їсте чи п’єте натщесерце, може стати як ліками, так і загрозою для здоров’я. Правильно підібрані продукти допомагають стабілізувати глікемію, покращують ела...