
Олія має здатність «стріляти» при нагріванні. Це причина частих опіків. Уникнути бризкання можна. Поговоримо про це детальніше далі в статті, передають Патріоти України.
Щоб олія не бризкала, потрібно розігріти сковороду та потім налити олію. Так вона скоріше розподілиться по поверхні та не буде надто швидко підгоряти та випаровуватися.
Якщо ви не впевнені в тому, що дно сковороди сухе, тоді протріть серветкою. Це допоможе уникнути дії вологи, яка й провокує утворення бризок. Аналогічна вимога й до продуктів. Не кладіть їх після миття відразу на сковороду. Протріть серветкою, підготуйте та потім викладайте на розігріту сковороду.
Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...
Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...