Олія має здатність «стріляти» при нагріванні. Це причина частих опіків. Уникнути бризкання можна. Поговоримо про це детальніше далі в статті, передають Патріоти України.
Щоб олія не бризкала, потрібно розігріти сковороду та потім налити олію. Так вона скоріше розподілиться по поверхні та не буде надто швидко підгоряти та випаровуватися.
Якщо ви не впевнені в тому, що дно сковороди сухе, тоді протріть серветкою. Це допоможе уникнути дії вологи, яка й провокує утворення бризок. Аналогічна вимога й до продуктів. Не кладіть їх після миття відразу на сковороду. Протріть серветкою, підготуйте та потім викладайте на розігріту сковороду.
Поряд із томатною пастою сметана є однією з найпопулярніших основ для підливи. Кисломолочний продукт відрізняється ніжністю та чудовим смаком. Саме тому з нього виходить дуже апетитний соус. Проте страва буде зіпсована, якщо сметана згорнулася під час ...
Щоб надати стравам виразного смаку та підкреслити інгредієнти — не обійтись без приправ, зокрема солі. І хоча сіль у помірних кількостях корисна, однак її надмірне споживання може призвести до серйозних проблем із серцем, що підвищує ризик інсульту та ...