
Якщо ви купуєте масло у магазині, то важливо вдома перевірити: чи, дійсно, продукт відповідає ціні та складу, який виробник вказує на пакуванні. Часто написане не відповідає дійсності, а тому досвідчені господині рекомендують перевіряти натуральність простим способом, передають Патріоти України.
Для експерименту треба взяти ложку масла на 100 мл гарячої води. Розколотіть у прозорій склянці масло та залиште на декілька хвилин.
Якщо масло натуральне, то вода стане молочного кольору, досить однорідною. Аромат відчуєте вершковий.
Натомість якщо жирна тверда частина відділиться і вода буде майже прозора або ж плаватимуть клаптики, то це свідчить про те, що ви придбали підробку, де він вершкового масла лише назва.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...