Кожна господиня прагне приготувати страви з курячих субпродуктів так, щоб вони не гірчили і вийшли смачними. Саме неприємний присмак часом зупиняє господарок від використання курячих сердець і печінки, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам ознайомитись з простими хитрощами, примінивши які ваша страва буде без гірчинки.
Перша хитрість
Неприємний присмак може бути обумовлений тим, що у субпродуктах залишилося трохи жовчі чи згустків крові. Тому варто акуратно зрізати всі прожилки та плівки. Далі інгредієнти потрібно ретельно помити. У деяких випадках слід видавити залишки крові.
Друга хитрість
Щоб гіркота гарантовано зникла, серця потрібно замочити в слабкому розчині оцту на 30 хв. З печінкою трохи інша ситуація. Її краще замочити у молоці на півгодини. Після таких маніпуляцій гіркоти не буде і страви будуть оцінені на відмінно. А головне – зїдяться швидко. Але гірчать далеко не всі курячі субпродукти. Деякі мають нормальний смак, тому не потребують подібних маніпуляцій. Тут все залежить від якості продукту.
Ідеальний соковитий шашлик виходить саме зі свинини. Але обрати правильне м'ясо замало. Потрібно добре замаринувати продукт та вдало поєднати смаки. Для цього використайте різноманітні сезонні овочі, передають Патріоти України. Ідея приготування сокови...
Огірки один із найпопулярніших літніх овочів, який хочеться зберегти свіжим якнайдовше. Але навіть найякісніші плоди можуть зіпсуватися вже за кілька днів, якщо тримати їх у невідповідних умовах, передають Патріоти України. Важливо знати, де огірки з...