Господиням на замітку! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України.

Коли додавати сіль

Для багатьох господинь момент додавання солі не є важливим. Тому вони можуть покласти її в будь-який момент. Як це впливає на смак та консистенцію?

Якщо покласти сіль на початку готування фаршу, це призведе до зміни структури котлети. Вони стануть твердими та сухими. Погодьтесь, що такі складно жувати.

З цього погляду рекомендується додавати сіль наприкінці готування фаршу. Найкращий момент — перед формуванням котлет. Ця дія дозволить зберегти їх соковитими та смачними. Можете не переживати, що вони вийдуть сухі та жорсткі.

Скільки разів на тиждень можна їсти макарони - відповідь може здивувати

субота, 27 грудень 2025, 6:11

Макарони давно стали важливою частиною середземноморської дієти, яку вважають однією з найкорисніших у світі. Попри популярність білкових дієт, експерти наголошують: вуглеводи, зокрема паста, необхідні для енергії, гарного самопочуття та відчуття ситос...

Не пийте капучино після вечері - ось чому

субота, 27 грудень 2025, 5:40

Капучино - смачний молочний напій, але після ситної трапези він може викликати дискомфорт та здуття живота, особливо у людей з непереносимістю лактози. Молоко в напої уповільнює травлення і зменшує стимулюючий ефект кофеїну на шлункову кислоту та жовч,...