Багато господинь люблять готувати деруни, так як це універсальна страва, яку полюбляють всі. До картоплі іноді додають м’ясо для того, щоб страва стала більш ситною та смачною, передають Патріоти України.
Часто доводиться стикатися з тим, що картопля, яку ви натерли, починає набувати темного відтінку кольору. Зрозуміло, що смажити з такої основи деруни не хочеться. До того ж це значно погіршує їх смакові якості.
Потрібно вибрати найбільш дрібну тертку. Це забезпечує необхідну текстуру готової страви. Однак це не найважливіший момент.
Щоб убезпечити коренеплід від почорніння, після кожної натертої картоплини варто терти цибулину.
Цибуля не тільки покращує смакові якості готових дерунів, а й допомагає зберегти приємний золотистий колір.
Також досвідчені господині знають, що до складу дерунів можна додати дві ложки будь-якої сметани. Це перевірений спосіб, що допоможе зберегти приємний колір страви.
До того ж, сметана використовується для подачі.
Можна додати трохи зелені та часнику для того, щоб зробити сметанний соус ще смачнішим.
Варто пам’ятати, що почорніння – це результат взаємодії з повітрям. Тому не варто спокушати долю – смажте деруни одразу.
Звичайно, будь-який дієтолог вам скаже, що каву варто пити або в чистому вигляді, або додавши до неї лимон, імбир чи червоний перець. Цукор та молоко у каві під забороною у всіх адептів здорового харчування. Ось тільки терпкий смак напою подобається да...
Мало хто сумнівається у користі чаю. Цей напій п’ють протягом тисячоліть, у тому числі з лікувальною метою, передають Патріоти України. Правильно заварений натуральний листовий чай чудово втамовує спрагу, бадьорить, знижує рівень холестерину, нормалізу...