Фарш годиться не тільки для приготування котлет, тефтель та інших страв. Найпростіший спосіб приготування фаршу – це просто обсмажити м’ясну суміш ді подати разом із макаронами або кашею, передають Патріоти України.
Але під час приготування такої страви можна пересушити фарш. Ось які хитрощі зроблять його розсипчастим та соковитим.
Незалежно від того, придбали фарш у магазині або використовуєте домашню заготівлю, робити це потрібно правильно.
За часом цей процес займає від 15 до 25 хвилин, залежно від виду фаршу.
Свинячий, яловичий, баранячий та свинячо-яловичий продукт смажиться 25 хвилин.
Фарш із телятини потрібно смажити не більше 20 хвилин.
А такі види, як курячий, фарш із кролика чи індички – не більше 15 хвилин.
Для початку потрібно почистити, нарізати та обсмажити на сковороді цибулю. Важливо не пересмажити та не засушити овоч.
Далі викладаємо на сковороду із цибулею фарш. Смажити його потрібно, постійно перемішуючи, роздавлюючи великі грудочки лопаткою або виделкою.
Сіль, спеції та вершкове масло потрібно додавати тільки тоді, коли фарш злегка обсмажиться.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...