
Фарш годиться не тільки для приготування котлет, тефтель та інших страв. Найпростіший спосіб приготування фаршу – це просто обсмажити м’ясну суміш ді подати разом із макаронами або кашею, передають Патріоти України.
Але під час приготування такої страви можна пересушити фарш. Ось які хитрощі зроблять його розсипчастим та соковитим.
Незалежно від того, придбали фарш у магазині або використовуєте домашню заготівлю, робити це потрібно правильно.
За часом цей процес займає від 15 до 25 хвилин, залежно від виду фаршу.
Свинячий, яловичий, баранячий та свинячо-яловичий продукт смажиться 25 хвилин.
Фарш із телятини потрібно смажити не більше 20 хвилин.
А такі види, як курячий, фарш із кролика чи індички – не більше 15 хвилин.
Для початку потрібно почистити, нарізати та обсмажити на сковороді цибулю. Важливо не пересмажити та не засушити овоч.
Далі викладаємо на сковороду із цибулею фарш. Смажити його потрібно, постійно перемішуючи, роздавлюючи великі грудочки лопаткою або виделкою.
Сіль, спеції та вершкове масло потрібно додавати тільки тоді, коли фарш злегка обсмажиться.
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...
Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...