
Якщо гриби посмажити правильно, вони будуть ідеальним доповненням до будь-якого гарніру чи просто на закуску. Досить часто зі смаженими грибами готують смачні салати. Головне — правильно їх приготувати, передають Патріоти України.
Деякі господині нарізають гриби та всі за один раз відправляють на сковороду. В результаті виділяється багато рідини. А це призводить не до смаження, а до тушкування. Смак та якість грибів будуть категорично відрізнятися.
Гриби краще довести до напівготовності в каструлі з окропом, проваривши їх протягом 5 хвилин з сіллю та лавровим листям. Так виділиться волога та смак буде яскравий.
Тоді потрібно відкинути на друшляк, щоб позбутися води. І тільки потім відправляйте їх на сковороду. Така схема дій зробить смажені гриби значно кращими та апетитнішими.
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...