Макарони – один з найбільш популярних гарнірів, який чудово підходить до м’яса, риби та інших основних страв, передають Патріоти України.
Але часто буває так, що в підрахунках сталася помилка, і після обіду чи вечері в каструлі залишається ще невелика кількість спагетті чи ріжків.
Хазяйки, яким довелося зіткнутися з подібною ситуацією, не з чуток знають про складнощі, що виникають у процесі зберігання варених макаронів.
Залишений у холодильнику продукт часто завітрюється і стає малопривабливим на вигляд і не таким апетитним на смак.
Щоб уникнути подібної проблеми, використовуйте для зберігання зварених макаронів герметичний пластиковий пакет.
Можна використовувати контейнер – головна умова, щоб його кришка щільно закривалася.
А ось для того, щоб приготувати страву до подачі на стіл, слід лише помістити макарони на кілька секунд в киплячу воду.
Так ви не тільки розігрієте страву, а й відновите втрачену макаронами в процесі зберігання вологу.
Хоча поради щодо схуднення можуть бути цілком перспективними, проте важливо детально досліджувати поради та відсіювати ті, що не дають результатів. Зокрема, замість швидких дієт краще зосередитись на зміні способу життя, додаючи регулярні тренування, з...
Пельмені цінують за смак та простоту приготування, з яким впораються навіть школярі, передають Патріоти України. Є кілька хитрощів при їх готуванні, які дозволять покращити якість пельменів. Страва завдяки їм не поступиться за смаком ресторанній. Пельм...