Господиням на замітку! Як правильно зберігати та розігрівати зварені макарони

Макарони – один з найбільш популярних гарнірів, який чудово підходить до м’яса, риби та інших основних страв, передають Патріоти України.

Але часто буває так, що в підрахунках сталася помилка, і після обіду чи вечері в каструлі залишається ще невелика кількість спагетті чи ріжків.

Хазяйки, яким довелося зіткнутися з подібною ситуацією, не з чуток знають про складнощі, що виникають у процесі зберігання варених макаронів.

Залишений у холодильнику продукт часто завітрюється і стає малопривабливим на вигляд і не таким апетитним на смак.

Щоб уникнути подібної проблеми, використовуйте для зберігання зварених макаронів герметичний пластиковий пакет.

Можна використовувати контейнер – головна умова, щоб його кришка щільно закривалася.

А ось для того, щоб приготувати страву до подачі на стіл, слід лише помістити макарони на кілька секунд в киплячу воду.

Так ви не тільки розігрієте страву, а й відновите втрачену макаронами в процесі зберігання вологу.

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.

Робите це після вечері? Будуть сумні наслідки

понеділок, 8 грудень 2025, 6:12

Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...