Макарони – один з найбільш популярних гарнірів, який чудово підходить до м’яса, риби та інших основних страв, передають Патріоти України.
Але часто буває так, що в підрахунках сталася помилка, і після обіду чи вечері в каструлі залишається ще невелика кількість спагетті чи ріжків.
Хазяйки, яким довелося зіткнутися з подібною ситуацією, не з чуток знають про складнощі, що виникають у процесі зберігання варених макаронів.
Залишений у холодильнику продукт часто завітрюється і стає малопривабливим на вигляд і не таким апетитним на смак.
Щоб уникнути подібної проблеми, використовуйте для зберігання зварених макаронів герметичний пластиковий пакет.
Можна використовувати контейнер – головна умова, щоб його кришка щільно закривалася.
А ось для того, щоб приготувати страву до подачі на стіл, слід лише помістити макарони на кілька секунд в киплячу воду.
Так ви не тільки розігрієте страву, а й відновите втрачену макаронами в процесі зберігання вологу.
Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...
Хоч ми й охоче експериментуємо з новими рецептами, звичайна варена картопля досі залишається основою домашніх страв. Вона смачна, ситна й універсальна. Проте її приготування часто здається нудним і довгим. Добре, що є прості трюки, які не лише прискоря...