На жаль, яйця не можуть похвалитися здатністю протягом тривалого часу залишатися свіжими, передають Патріоти України.
Вживання в їжу зіпсованого продукту загрожує як мінімум розладом шлунка, а як максимум і дуже важким отруєнням.
До того ж, дуже часто магазини влаштовують розпродаж товарів, термін придатності яких добігає кінця – перед тим, щоб запастися продуктами за низькою ціною, складно встояти будь-якій поважній господині.
В цьому випадку залишається 2 шляхи – або приготувати всі куплені яйця, або знайти спосіб, який допоміг би збільшити час їхнього зберігання.
Зрозуміло, другий варіант є набагато привабливішим. Більше того, збільшити термін зберігання яєць не так складно, як здається на перший погляд.
Все, що від вас потрібно, – протерти кожне яйце, принесене з магазину, серветкою або ганчірочкою, змоченою в олії.
Таким чином, на поверхні яйця виникає масляна плівка, що перешкоджає попаданню хвороботворних бактерій, від чого і залежить свіжість яєць.
Господині, які вже випробували описаний вище спосіб, стверджують, що завдяки такій нехитрій процедурі термін яйця можна зберігати 2-3 тижні.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...