
На жаль, яйця не можуть похвалитися здатністю протягом тривалого часу залишатися свіжими, передають Патріоти України.
Вживання в їжу зіпсованого продукту загрожує як мінімум розладом шлунка, а як максимум і дуже важким отруєнням.
До того ж, дуже часто магазини влаштовують розпродаж товарів, термін придатності яких добігає кінця – перед тим, щоб запастися продуктами за низькою ціною, складно встояти будь-якій поважній господині.
В цьому випадку залишається 2 шляхи – або приготувати всі куплені яйця, або знайти спосіб, який допоміг би збільшити час їхнього зберігання.
Зрозуміло, другий варіант є набагато привабливішим. Більше того, збільшити термін зберігання яєць не так складно, як здається на перший погляд.
Все, що від вас потрібно, – протерти кожне яйце, принесене з магазину, серветкою або ганчірочкою, змоченою в олії.
Таким чином, на поверхні яйця виникає масляна плівка, що перешкоджає попаданню хвороботворних бактерій, від чого і залежить свіжість яєць.
Господині, які вже випробували описаний вище спосіб, стверджують, що завдяки такій нехитрій процедурі термін яйця можна зберігати 2-3 тижні.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...