
Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком, передають Патріоти України.
Щоб цього не тарпилось, перед тим як почати готувати варто провести кілька дій по підготовці продуктів.
Вирішити проблему гіркоти дуже просто – достатньо виконати кілька кроків. Якщо ви збираєтесь готувати курячу печінку вперше, обов’язково виконайте наступні дії.
Крок перший
Причиною гіркоти печінки або сердечок може бути те, що в них залишилася жовч або згустки крові. Тому спершу ретельно очистіть їх від прожилок та плівок.
Очищену від плівок печінку та сердечки необхідно ретельно промити.
Крок другий
Якщо у вас немає певності, що ретельне очищення допомогло, та й остаточно позбутись гіркоти допоможе замочування в слабкому розчині оцту. Залиште в ньому субпродукти на півгодини.
Перед початком готування печінки, потрібно вимочити її протягом 30 хвилин в молоці. Після цього можете приступати до приготування вашої страви.
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...