Курка буде найсмачніша, якщо вона буде приправлена спеціями. А зробити їх можна самостійно. Деякі готові спеції та приправи мають занадто інтенсивний смак та багато солі. Курка навіть втрачає сама себе на їх фоні. Пропонуємо вам ідеальну приправу домашнього приготування, передають Патріоти України.
Таку приправу готують з запасом, бо вона буде дуже затребувана на кухні. І не тільки для курки. З овочами та гарнірами буде також неймовірно смачно.
Отже, вам потрібно взяти 1 кг солі та 100 г часнику, який треба подрібнити. Змішайте все разом. Маса повинна бути рівномірною. Тепер її складіть в банку під герметичну кришку.
Все геніально просто. Курка з часниковою сіллю завжди вдале рішення. За бажанням можете додати ще кріп або ж чорний мелений перець.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...