Приготуйте корейську моркву за цим рецептом, щоб більше не йти по магазинну. Багато хто купує корейську моркву у супермаркеті, але її можна приготувати вдома. Це не так складно, як здається. Займає зовсім небагато часу і не потребує дорогих продуктів, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Помийте та почистіть моркву. Якщо овоч сухуватий, замочіть його на 2-3 години у холодній воді. Морква вбере вологу і знову буде соковитою. Для такої страви потрібна тонка, як локшина, соломка. На звичайній тертці таку не натреш. Тому використовуйте спеціальну. Натерту моркву складіть у глибоку миску, щоб було зручно перемішувати.
Нашатковану моркву посипте сіллю, цукром, червоним і чорним перцем. Також можна використовувати готову суміш приправ для корейської моркви та додавати спеції на свій смак. Так, багатьом подобається в цій закусці смак меленого коріандру та каррі.
Додайте оцет, перемішайте руками і залиште на 10-15 хвилин. За цей час морква має пустити сік. Доки морква настоюється, почистьте і пропустіть через прес часник. Посипте моркву, але не перемішуйте. На сковороді розігрійте (проте не кип’ятіть!) олію. Вилийте її на часник. Все ретельно перемішайте за допомогою двох виделок.
Морква по-корейськи майже готова. Потрібно лише розкласти її по герметичних пластикових контейнерах і прибрати в холодильник на 5-6 годин, а краще на ніч. Корейська морква може зберігатися у холодильнику до двох тижнів. Так що сміливо готуйте про запас.
Традиційний американський брауні – дуже м’яке тістечко, передають Патріоти України. Більшість господарок не беруться за приготування подібного кулінарного шедевру на власній кухні, оскільки вважають, що приготувати брауні дуже складно. Але насправді пр...
Для поціновувачів корейської кухні пропонуємо вам приготувати ще й засолювання оселедця по-корейськи, передають Патріоти України. Рецепт корисний, смачний і, що найголовніше, бюджетний. Розкажемо, що для цього потрібно:. Готуємо маринад. Змішуємо в кас...