Приготуйте корейську моркву за цим рецептом, щоб більше не йти по магазинну. Багато хто купує корейську моркву у супермаркеті, але її можна приготувати вдома. Це не так складно, як здається. Займає зовсім небагато часу і не потребує дорогих продуктів, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Помийте та почистіть моркву. Якщо овоч сухуватий, замочіть його на 2-3 години у холодній воді. Морква вбере вологу і знову буде соковитою. Для такої страви потрібна тонка, як локшина, соломка. На звичайній тертці таку не натреш. Тому використовуйте спеціальну. Натерту моркву складіть у глибоку миску, щоб було зручно перемішувати.
Нашатковану моркву посипте сіллю, цукром, червоним і чорним перцем. Також можна використовувати готову суміш приправ для корейської моркви та додавати спеції на свій смак. Так, багатьом подобається в цій закусці смак меленого коріандру та каррі.
Додайте оцет, перемішайте руками і залиште на 10-15 хвилин. За цей час морква має пустити сік. Доки морква настоюється, почистьте і пропустіть через прес часник. Посипте моркву, але не перемішуйте. На сковороді розігрійте (проте не кип’ятіть!) олію. Вилийте її на часник. Все ретельно перемішайте за допомогою двох виделок.
Морква по-корейськи майже готова. Потрібно лише розкласти її по герметичних пластикових контейнерах і прибрати в холодильник на 5-6 годин, а краще на ніч. Корейська морква може зберігатися у холодильнику до двох тижнів. Так що сміливо готуйте про запас.
Певно більшість домогосподарок замислювались над питанням, чи варто та навіщо знімати піну в процесі приготування бульйону, передають Патріоти України. Але виявляється, що пінка яка утворюється при кипінні супу чи борщу є абсолютно нешкідливою. Тож чи ...
Смажена картопля вдається не завжди – іноді вона плаває в жирі або олії, іноді виходить не смажена, а тушкована, а то й зовсім перетворюється на пюре, передають Патріоти України. Чимало тут залежить від кулінарного досвіду, від сорту овочів, від сковор...