
При виготовленні випічки з начинкою важливо, щоб варення було досить густим. В іншому випадку воно витече при випіканні тіста, й десерт буде зіпсовано, передають Патріоти України.
Найчастіше для густоти господині додають крохмаль. Цей продукт успішно справляється зі своїм завданням, але вибагливі дегустатори відзначають, що це негативно відбивається на смакових якостях. Тому варто взяти на замітку інший спосіб, що дозволить покращити консистенцію варення без зміни відтінку смаку.
Що потрібно для цього зробити
Насамперед слід вибрати ємність, яка підходить для плити. До неї ми відправляємо саме варення. Далі потрібно всипати велику ложку манки. Якщо варення нагадує за своєю консистенцією компот, варто додати кілька ложок крупи.
Акуратно доводимо до однорідного стану та чекаємо буквально 20 хвилин. Після цього варення дві хвилини підігрійте на плиті. Потім дочекайтеся моменту, поки варення остигне до кімнатної температури. Далі можна сміливо братися до самої випічки.
Норвезькі вчені провели дослідження протягом 20 років і встановили, що споживання нефільтрованої кави підвищує ризик смерті від серцево-судинних хвороб порівняно з фільтрованою, передають Патріоти України. Головний секрет виявився неймовірно простим — ...
Оливкову олію, особливо Extra Virgin (EVOO), визнано найкращою як для приготування їжі, так і для здоров’я. Такий висновок зробили чотири зареєстровані дієтологи (RDN), передають Патріоти України. Олія багата на корисні мононенасичені жири, які знижуют...