Господиням на замітку! Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України.

Подробиці

Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі домочадці просили добавки.

Спосіб 1

Приготуйте маринад на основі мінералки.

Тут усе дуже просто. Достатньо просто залити свинину або яловичину, нарізану порційними шматками, газировкою та залишити в ній на 4 години. Тарілку при цьому бажано поставити на цей час у холодильник.

Якщо хочеться отримати більш пряну страву, то можна покласти до м’яса цибулю, зелень та спеції.

Спосіб 2

Залийте на півгодини м’ясо фруктовою водою (сік лимона та апельсина, або ж звичайна вода). У результаті продукт вийде неймовірно м’яким та ніжним.

Спосіб 3

Цей варіант передбачає використання вина. Достатньо просто залити шматочки м’яса алкоголем на годину.

Спосіб 4

Свинину чи курку на півгодини також можна залити соєвим соусом.

Спосіб 5

Тут необхідно підготувати медичний шприц і зробити м’ясним шматочкам ін’єкції маринаду. Для приготування останнього слід змішати 250 мл кип’яченої води, половину столової ложки солі та ложки чорного перцю. Потім м’ясо на 4:00 необхідно залишити в холодильнику.

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

четвер, 22 травень 2025, 13:08

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Оцінять всі! Як приготувати грибний суп ресторанної якості

четвер, 22 травень 2025, 12:05

рибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжньо...