
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України.
Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі домочадці просили добавки.
Спосіб 1
Приготуйте маринад на основі мінералки.
Тут усе дуже просто. Достатньо просто залити свинину або яловичину, нарізану порційними шматками, газировкою та залишити в ній на 4 години. Тарілку при цьому бажано поставити на цей час у холодильник.
Якщо хочеться отримати більш пряну страву, то можна покласти до м’яса цибулю, зелень та спеції.
Спосіб 2
Залийте на півгодини м’ясо фруктовою водою (сік лимона та апельсина, або ж звичайна вода). У результаті продукт вийде неймовірно м’яким та ніжним.
Спосіб 3
Цей варіант передбачає використання вина. Достатньо просто залити шматочки м’яса алкоголем на годину.
Спосіб 4
Свинину чи курку на півгодини також можна залити соєвим соусом.
Спосіб 5
Тут необхідно підготувати медичний шприц і зробити м’ясним шматочкам ін’єкції маринаду. Для приготування останнього слід змішати 250 мл кип’яченої води, половину столової ложки солі та ложки чорного перцю. Потім м’ясо на 4:00 необхідно залишити в холодильнику.
Кава роками вважалася напоєм, який може шкодити серцю, особливо людям із порушеннями ритму. Однак нове дослідження, представлене на науковій сесії Американської асоціації серця, змушує переглянути ці уявлення, передають Патріоти України. Кардіолог Дмит...
Навіть після ситного обіду, коли здається, що більше не влізе ані шматочка, для солоденького зажди знаходиться місце. Це явище має цілком наукове пояснення. Чому так відбувається, пояснила професорка анатомії з Бристольського університету Мішель Спір, ...