Господиням на замітку! Як смачно та швидко замаринувати цибулю до святкового столу

До салатів чи м’яса смакує маринована цибуля. При спробах замаринувати цибулю часто буває, що вона гірчить та має неприємний запах. Щоб цього не було використовуйте червону, салатну цибулю і маринуйте за перевіреним рецептом, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть на три середні цибулини:

  • 100 мл яблучного оцту
  • 100 мл теплої води
  • 2 ст.л. цукру
  • 3 ч.л. солі

Змішайте разом оцет, теплу воду, цукор та сіль, щоб все добре розчинилося.

Червону цибулю наріжте півкільцями або кубиками (як вашій страві треба), складіть її в банку. Якщо вам треба швидко, то через годину вже можна подавати до страв. Проте найкраще все ж витримати протягом ночі.

Після цього залийте маринадом та залиште на 1 годину, не ставлячи в холодильник.

Якщо ви зробите велику партію, то в харчовому контейнері можна зберігати мариновану цибулю 1-2 тижні.

Джерело: ПростоВей

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...