До салатів чи м’яса смакує маринована цибуля. При спробах замаринувати цибулю часто буває, що вона гірчить та має неприємний запах. Щоб цього не було використовуйте червону, салатну цибулю і маринуйте за перевіреним рецептом, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть на три середні цибулини:
Змішайте разом оцет, теплу воду, цукор та сіль, щоб все добре розчинилося.
Червону цибулю наріжте півкільцями або кубиками (як вашій страві треба), складіть її в банку. Якщо вам треба швидко, то через годину вже можна подавати до страв. Проте найкраще все ж витримати протягом ночі.
Після цього залийте маринадом та залиште на 1 годину, не ставлячи в холодильник.
Якщо ви зробите велику партію, то в харчовому контейнері можна зберігати мариновану цибулю 1-2 тижні.
Пишні та ніжні сирники – чудовий варіант для сніданку. Ця страва не тільки смачна, але й дуже корисна. При цьому вона чудово поєднується з різними добавками. Наприклад, до сирників можна покласти ягоди, фрукти, шоколад. Також їх можна полити різними со...
Якщо ви хочете приємно здивувати домашніх, то зробити це дуже просто: досить смачно посмажити картоплю. Проте впоратися із завданням по силі лише досвідченій господині, оскільки страва здається нехитрою лише на перший погляд, передають Патріоти України...