Господиням на замітку! Як смачно та швидко замаринувати цибулю до святкового столу

До салатів чи м’яса смакує маринована цибуля. При спробах замаринувати цибулю часто буває, що вона гірчить та має неприємний запах. Щоб цього не було використовуйте червону, салатну цибулю і маринуйте за перевіреним рецептом, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть на три середні цибулини:

  • 100 мл яблучного оцту
  • 100 мл теплої води
  • 2 ст.л. цукру
  • 3 ч.л. солі

Змішайте разом оцет, теплу воду, цукор та сіль, щоб все добре розчинилося.

Червону цибулю наріжте півкільцями або кубиками (як вашій страві треба), складіть її в банку. Якщо вам треба швидко, то через годину вже можна подавати до страв. Проте найкраще все ж витримати протягом ночі.

Після цього залийте маринадом та залиште на 1 годину, не ставлячи в холодильник.

Якщо ви зробите велику партію, то в харчовому контейнері можна зберігати мариновану цибулю 1-2 тижні.

Джерело: ПростоВей

Рецепт печінкового торту, який всі шукають

субота, 19 квітень 2025, 14:42

Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України. Для приготування...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині обсмажують вермішель перед додаванням до супу

субота, 19 квітень 2025, 12:07

Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...