Риба – проста і корисна страва, але не всі люблять її готувати через специфічний аромат, передають Патріоти України.
Проте вирішення проблеми є. Досвідчені кулінари користуються лайфхаками, які допоможуть приготувати рибу так, щоб у будинку не було запаху.
Як виявилось, секрет дуже простий.
Витяжка не завжди може впоратися з ароматом, який розповсюджується на кухні під час готування морської чи річкової риби.
Тому під час готування потрібно покласти на сковорідку кілька скибочок сирої картоплі, цибулі чи моркви.
У процесі приготування овочі вбирають запах, але при цьому ніяк не зіпсують саму страву.
Також часто виникає у господарок питання про те, як позбутися рибного запаху на посуді. Наприклад, на обробній дошці чи ножі.
Їх можна протерти сирою цибулею, шматочком моркви або картоплі, промити розчином оцту.
Якщо використовувалася пластикова або скляна дошка, то її варто обробити розчином харчової соди.
Багато хто звик ретельно мити м’ясо перед приготуванням, вважаючи це важливою гігієнічною процедурою. Однак ця дія не тільки не приносить користі, а й може негативно вплинути на смак страви. Ба більше, це може спричинити поширення бактерій на кухонних ...
До приготування їжі рано чи пізно доводиться приступати практично будь-якій людині, передають Патріоти України. Для одних ця дія є приємним проведенням часу і перетворюється на хобі, для інших стає набридливою необхідністю. Однак поширені помилки під ч...