Господиням на замітку! Як смажити рибу так, щоб вона не прилипала до сковорідки

Рибу полюбляють всі любителі смачненького. Це дуже корисна на нашому столі страва. Тому кожна дбайлива господиня намагається скласти меню так, щоб цей продукт був на столі хоча б кілька разів на тиждень, передають Патріоти України.

Звісно, найкорисніша риба запечена чи приготована на пару. Але часом дуже хочеться посмакувати добре підсмаженим карасиком.

Подробиці

Смажена риба не завжди вдається ідеально. Буває так, що шматочки пристають до сковорідки.

Навіть часом, якщо ви додали достатню кількість олії на сковорідку, риба може пригорати. Тоді ми отримуємо зіпсований вигляд страви, та сковорідку, яку потрібно чистити.

Тому варто дотримуватись певних правил при смаженні риби, щоб цього не сталось.

  1. Перед смаженням шматочків риби, добре обваляйте їх у борошні.
  2. Коли ви налили в сковорідку рослинну олію, ввімкнули вогонь, додайте щіпку солі.
  3. Не поспішайте викладати рибу на сковорідку, спершу дочекайтесь, поки вона добре розігріється. Як тільки ви виклали шматочки риби, зменшіть вогонь до мінімуму.

Є правила! Де вдома зберігати банани, щоб не почорніли та не зіпсувалися

субота, 7 червень 2025, 21:12

Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...

Ефект може здивувати! ТОП-6 продуктів, які бадьорять не гірше за каву

субота, 7 червень 2025, 19:08

Розповідаємо, які продукти, крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день, передають Патріоти України. Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та доп...