а жаль, приготувати буряк не так вже й просто. Особливо, якщо ви кулінар-початківець і не знаєте хитрощів, як зробити буряк ідеально м’яким, смачним і зберегти його насичений червоний колір після варіння, передають Патріоти України.
Розкриваємо вам секрет багатьох кулінарів, завдяки якому овочі при термічній обробці ніколи не втратять свій яскравий колір.
Цей спосіб можна використовувати і для варіння інших яскравих овочів, наприклад моркви або гарбуза.
Бетанін – це речовина, яка розпадається при варінні овочів, і саме через це зникає гарний яскравий колір у буряків. Замість гарного бурякового кольору після варіння буряк стає блідим і неапетитним.
Щоб яскраві овочі виглядали красиво, додайте у воду невелику кількість цукру (достатньо однієї чайної ложки або 1,5-2 кубики, якщо це рафінад).
Якщо додати в каструлю цукор під час варіння буряків, то буряки виглядатимуть дуже апетитно та яскраво!
Якщо ви не хочете додавати цукор, додайте у воду під час варіння буряків трохи лимонної кислоти або яблучного оцту, для досягнення тієї ж цілі.
Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....
Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати найсмачніший майонез, який відмінно підійде, як заправка до салатів, добавка до закусок та бутербродів, передають Патріоти України. Домашній майонез готується дуже буквально за лічені хвилини. Це можна зробити ...