
Печінка – корисний продукт. У раціоні повинна бути, проте не кожен її любить. Особливо не смакує печінка діткам. Для того, щоб ця проблема не торкнулася вас, готуйте продукт таким способом, передають Патріоти України.
Сама по собі печінка дещо давка, тому варто її вживати з овочами. Наприклад, універсальною парою є морква. Але важливо спочатку відварити протягом 15 хвилин моркву, а потім вже додавати печінку. Для м’якості та соковитості достатньо варіння протягом 5-7 хвилин, зокрема якщо це печінка птиці.
Обов’язковою умовою для м’якості є не соління води. За бажанням дрібочку солі додайте в готову страву, а не під час готовання. Для ніжного смаку додайте на порцію чайну ложку вершкового масла. Так печінка смакуватиме і шматочками, і у стані паштету.
Мало хто дотримується рекомендацій щодо ретельного миття фруктів та овочів після покупки. Однак експерти попереджають: просте ополіскування під проточною водою може залишати на продуктах більшість пестицидів, бактерій та бруду. Є кілька методів, які сп...
Багато хто вважає фрукти абсолютно безпечною перекускою, але це не завжди так, передають Патріоти України. Значна частина фруктів містить багато простих цукрів, що перевантажують підшлункову залозу та печінку й можуть спричиняти набір ваги. Фахівці рад...