
Кулінарія — це справжнє мистецтво, тому варто бути уважними до найменших дрібниць, особливо, коли йдеться про використання солі, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Іноді навіть професійні й досвідчені кухарі можуть пересолити фарш. Звичайно, найлегший варіант, щоб урятувати ситуацію, це додати новий фарш без солі. Та якщо м’яса більше немає, не треба впадати у відчай, є прекрасні способи, які легко впораються з проблемою, і ваші котлети вийдуть соковитими й надзвичайно смачними.
Якщо ви вже приготували котлети, а вони виявилися занадто солоними, вихід є. Складіть приготовані котлети в глибоку сковорідку чи каструлю, залийте сметаною і протушкуйте на слабкому вогні. Сметана вбере в себе сіль, а котлети будуть смачні, ароматні та ніжні.
Ще один гарний варіант – додати на сковороду до готових котлет овочі, можна використати заморожену овочеву суміш. Також туди треба налити трохи води та вершків і протушкувати на слабкому вогні.
Банани, як стверджують кардіологи, завдяки вмісту калію допомогають контролювати гіпертонію. Калій знижує вплив натрію на організм та зменшує напругу в стінках кровоносних судин, передають Патріоти України. А ще цей фрукт завдяки триптофану та мінерала...
Зазвичай напоями, корисними для здоров'я, дієтологи називають різні чаї, які, в тому числі, позитивно впливають на серце, кишківник та допомагають запобігати різноманітним запаленням, передають Патріоти України. Втім, є результати дослідження, які пока...