Кулінарія — це справжнє мистецтво, тому варто бути уважними до найменших дрібниць, особливо, коли йдеться про використання солі, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Іноді навіть професійні й досвідчені кухарі можуть пересолити фарш. Звичайно, найлегший варіант, щоб урятувати ситуацію, це додати новий фарш без солі. Та якщо м’яса більше немає, не треба впадати у відчай, є прекрасні способи, які легко впораються з проблемою, і ваші котлети вийдуть соковитими й надзвичайно смачними.
Якщо ви вже приготували котлети, а вони виявилися занадто солоними, вихід є. Складіть приготовані котлети в глибоку сковорідку чи каструлю, залийте сметаною і протушкуйте на слабкому вогні. Сметана вбере в себе сіль, а котлети будуть смачні, ароматні та ніжні.
Ще один гарний варіант – додати на сковороду до готових котлет овочі, можна використати заморожену овочеву суміш. Також туди треба налити трохи води та вершків і протушкувати на слабкому вогні.
Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...
Приготувати смачний і соковитий курячий шашлик вдома просто - достатньо духовки та кількох сезонних овочів. Щоб м’ясо не вийшло сухим, важливо правильно вибрати маринад та спеції. Цей рецепт від фудблогерки Mariiam Foodblog допоможе зробити вечерю легк...