Така прикра ситуація іноді трапляється — фарш для котлет вийшов рідкий. З нього посмажити улюблену страву немає шансів. Котлети розваляться, а фірмового вигляду взагалі не побачити. Врятувати фарш можна. Про це поговоримо детальніше далі, передають Патріоти України.
Почнімо з найпростішого рішення. Фарш можна загустити сухим білим хлібом. Тільки попередньо зріжте всі скоринки. Розраховуйте, що на 1 кг потрібно приблизно 200 г.
Є ще один хороший варіант загущення. Мова йде про манну крупу. Ідеально та доступно, а ще дуже легко. Просто всипте до рідкого фаршу 2-3 ст.л. манки та почекайте 10-15 хвилин. Ви побачите, що він на очах буде ставати густішим. Манна крупа вбере зайву вологу.
Здавалося б, у приготуванні такої простої страви, як суп, немає нічого складного. Однак є безліч способів покращити її. Ознайомтесь з цими кулінарними хитрощами, передають Патріоти України. Якщо ви коли-небудь готували м’ясний бульйон, то напевно знаєт...
Страви з куркою завжди виграшні. Вони найсмачніші. Якщо ви хочете на вечерю приготувати що з курки, тоді поєднайте її з шинкою в запіканці. Забирайте рецепт в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. К...