Така прикра ситуація іноді трапляється — фарш для котлет вийшов рідкий. З нього посмажити улюблену страву немає шансів. Котлети розваляться, а фірмового вигляду взагалі не побачити. Врятувати фарш можна. Про це поговоримо детальніше далі, передають Патріоти України.
Почнімо з найпростішого рішення. Фарш можна загустити сухим білим хлібом. Тільки попередньо зріжте всі скоринки. Розраховуйте, що на 1 кг потрібно приблизно 200 г.
Є ще один хороший варіант загущення. Мова йде про манну крупу. Ідеально та доступно, а ще дуже легко. Просто всипте до рідкого фаршу 2-3 ст.л. манки та почекайте 10-15 хвилин. Ви побачите, що він на очах буде ставати густішим. Манна крупа вбере зайву вологу.
Голландський сир вважається одним із найпопулярніших у світі. Його ніжна текстура, насичений смак і аромат роблять його улюбленцем багатьох гурманів. Але на ринку з’являється дедалі більше підробок, тому важливо знати, як відрізнити справжній продукт в...
Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...