Хтось просто любить кип’ячене молоко, хтось використовує його для варіння каш, супів чи какао. Якщо у випадку з приготуванням каші здорово рятує мультиварка (в ній молоко втекти не може – йому там просто подітися нікуди), то в інших випадках за молоком, що гріється, потрібне око та око, передають Патріоти України.
Розкажемо про кілька способів кип’ятіння, з якими плиту та каструлю відмивати точно не доведеться.
І останнє. Кажуть, якщо кинути під час кип’ятіння в молоко кубик цукру-рафінаду, то точно не втече.
Сирники – це улюблений сніданок багатьох, адже вони ніжні, ароматні та смачні. Але буває так, що замість апетитних, рум’яних виробів виходить рідке тісто, сирники розпливаються на сковорідці або стають надто щільними. Причина цього – типові помилки у п...
Капуста – поживний та доступний овоч, який багато хто вирощує на своїх ділянках. З нього готують безліч найсмачніших страв. Особливою популярністю користується тушена капуста, передають Патріоти України. Є кілька нюансів приготування страви, завдяки як...