Господиням на замітку! Як замаринувати цибулю, щоб була хрусткою та без гіркоти

Така цибуля потрібна всім, хто любить шашлики, пікантні салати та закуски. Головне, щоб вона вийшла без гіркоти. А замаринувати можна за цим рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • ріпчаста цибуля — 3 шт.;
  • сіль — 0.5 ч.л.;
  • окріп — 1 скл.;
  • яблучний оцет — 1 ст.л.;
  • цукор — 1 ч.л.

Як приготувати

Для початку потрібно підготувати цибулю та нарізати півкільцями. складіть в глибоку місткість. Додайте цукор, сіль, оцет та ретельно все перемішайте. Після цього можна залити окропом.

Тепер залиште миску стояти до повного охолодження рідини. Потім можна злити. Смачніше, коли цибулька охолоджена. Поставте на трохи в холодильник. Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому в котлети не можна додавати жовток

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:08

Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...

Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:07

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...