Господиням на замітку! Як замаринувати цибулю, щоб була хрусткою та без гіркоти

Така цибуля потрібна всім, хто любить шашлики, пікантні салати та закуски. Головне, щоб вона вийшла без гіркоти. А замаринувати можна за цим рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • ріпчаста цибуля — 3 шт.;
  • сіль — 0.5 ч.л.;
  • окріп — 1 скл.;
  • яблучний оцет — 1 ст.л.;
  • цукор — 1 ч.л.

Як приготувати

Для початку потрібно підготувати цибулю та нарізати півкільцями. складіть в глибоку місткість. Додайте цукор, сіль, оцет та ретельно все перемішайте. Після цього можна залити окропом.

Тепер залиште миску стояти до повного охолодження рідини. Потім можна злити. Смачніше, коли цибулька охолоджена. Поставте на трохи в холодильник. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Як відварити овочі для салатів, щоб вони вийшли м’якими і смачними

п’ятниця, 27 червень 2025, 13:08

Багато популярних салатів у своєму складі містять відварені овочі, яким відведено важливу роль у концепції страви. Тому необхідно якісно приготувати овочі, передають Патріоти України. Овочі повинні вийти смачними та м’якими. Якщо йдеться про буряки, то...

Чому кришиться домашня випічка: ТОП-5 помилок при замішуванні тіста

п’ятниця, 27 червень 2025, 11:10

Не так багато інгредієнтів потрібно для того, щоб замісити тісто для домашньої випічки, але на цьому етапі можна зробити одну або кілька помилок, через що булки, хліб або пироги будуть кришитися, передають Патріоти України. Зайві дріжджі ніколи не роби...