Господиням на замітку! Як замаринувати цибулю, щоб була хрусткою та без гіркоти

Така цибуля потрібна всім, хто любить шашлики, пікантні салати та закуски. Головне, щоб вона вийшла без гіркоти. А замаринувати можна за цим рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • ріпчаста цибуля — 3 шт.;
  • сіль — 0.5 ч.л.;
  • окріп — 1 скл.;
  • яблучний оцет — 1 ст.л.;
  • цукор — 1 ч.л.

Як приготувати

Для початку потрібно підготувати цибулю та нарізати півкільцями. складіть в глибоку місткість. Додайте цукор, сіль, оцет та ретельно все перемішайте. Після цього можна залити окропом.

Тепер залиште миску стояти до повного охолодження рідини. Потім можна злити. Смачніше, коли цибулька охолоджена. Поставте на трохи в холодильник. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Творить дива! Вчені назвали горіх, здатний підтримати здоров'я серця

п’ятниця, 28 листопад 2025, 17:50

Горіх пекан визнано ключовим для підтримки здоров'я серця, передають Патріоти України з посиланням на Nutrients. Мета-аналіз 52 досліджень, проведений науковцями Іллінойського технологічного інституту та опублікований у журналі Nutrients, підтвердив, ...

Варто знати! ТОП-4 причини, чому гранат корисний для організму

п’ятниця, 28 листопад 2025, 17:44

Гранат - це солодко-кислий фрукт із товстою червоною шкіркою. Усередині містяться сотні соковитих насінин, які можна їсти окремо або додавати до страв, передають Патріоти України. Гранат цінують ще з давніх часів за його корисні властивості. Сучасні до...