Господиням на замітку! Як засолити огірки за 30 хвилин

Особливість приготування малосольних огірків у тому, що їх потрібно замочити на 30-60 хвилин у холодній воді. Тоді вони виходять хрумкими та пружними, передають Патріоти України.

Такі огірки — це ідеальна закуска для будь-якого застілля. В міру солоні, ароматні, а якщо ви додаєте оцет, вони будуть готові через 30 хвилин.

Інгредієнти

огірки
1 кг
оцет
3 ст. л.
часник
5 зубків
цукор
0,5 ч. л.
сіль
1 ч. л.
кріп
пучок
олія
2 ст. л.
  1. Огірки вимийте та замочіть у холодній воді на одну годину. Обріжте кінчики з обох боків. Розріжте вздовж на 4-6 частин і складіть до лотка.
  2. Кріп помийте і наріжте.
  3. Часник очистьте і подрібніть ножем.
  4. Змішайте кріп, часник, цукор, сіль, оцет, олію і залийте огірки. Закрийте кришкою і добре струсіть. За 30 хвилин огірочки для закуски готові.

Поради:

  • Чим дрібніше ви наріжете огірки, тим швидше вони приготуються.

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...

Господиням на замітку! Чи потрібно промивати рис після варіння

неділя, 23 лютий 2025, 12:12

Рис – універсальний гарнір, який можна поєднувати з різними продуктами та спеціями. Крім того, ця крупа забезпечує приплив енергії на цілий день, передають Патріоти України. Вариться рисова каша легко. Однак деякі недосвідчені кулінари припускаються по...