Господиням на замітку! Як засолити огірки за 30 хвилин

Особливість приготування малосольних огірків у тому, що їх потрібно замочити на 30-60 хвилин у холодній воді. Тоді вони виходять хрумкими та пружними, передають Патріоти України.

Такі огірки — це ідеальна закуска для будь-якого застілля. В міру солоні, ароматні, а якщо ви додаєте оцет, вони будуть готові через 30 хвилин.

Інгредієнти

огірки
1 кг
оцет
3 ст. л.
часник
5 зубків
цукор
0,5 ч. л.
сіль
1 ч. л.
кріп
пучок
олія
2 ст. л.
  1. Огірки вимийте та замочіть у холодній воді на одну годину. Обріжте кінчики з обох боків. Розріжте вздовж на 4-6 частин і складіть до лотка.
  2. Кріп помийте і наріжте.
  3. Часник очистьте і подрібніть ножем.
  4. Змішайте кріп, часник, цукор, сіль, оцет, олію і залийте огірки. Закрийте кришкою і добре струсіть. За 30 хвилин огірочки для закуски готові.

Поради:

  • Чим дрібніше ви наріжете огірки, тим швидше вони приготуються.

Ви будете здивовані! ТОП-5 переваг яєць, які можуть допомогти вам схуднути

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:10

Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...

Смакота! Чебуреки з лаваша на швидку руку

четвер, 26 вересень 2024, 22:10

Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...