Господиням на замітку! Як зберегти томатну пасту свіжою якнайдовше

Для приготування різноманітних страв найчастіше потрібна лише пара ложок томатної пасти. Після цього перед господинями постає питання: що робити з майже цілою банкою соусу, передають Патріоти України.

Подробиці

Робочий спосіб, який дозволяє тривалий час підтримувати свіжість продукту, – заморожування.

Однак із деяких причин цей метод не завжди зручний.

Тому винахідливі кулінари досвідченим шляхом підтвердили ефективність більш простих, але не менш дієвих методів.

Гірчиця

Щоб використовувати гірчицю як консервант, слід змастити нею шийку відкритої банки з томатною пастою.

Крім цього, покрити тонким шаром гірчиці потрібно внутрішню поверхню кришки.

Рослинна олія

Щоб не допустити контакт соусу з повітрям, через яке починається псування продукту, можна використовувати олію.

Влийте трохи олії у банку з томатною пастою так, щоб він повністю покрив верхній шар соусу.

Завдяки таким способам якість та смак продукту збережуться надовго.

Джерело: ПростоВей

Смакота! Як оригінально запекти качку з яблуками в апельсинах

четвер, 22 травень 2025, 18:13

Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт.Курага – 50...

Смакота! Шпинатний рулет з лососем та сиром на святковий стіл

четвер, 22 травень 2025, 17:12

Повітряний шпинатний бісквіт із ніжним крем-сиром та слабосоленим лососем може стати ще однією смачною, гарною та швидкою закускою на стіл, передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Шпинат заливаємо окропом і через пару хвилин зливаємо во...