Для приготування різноманітних страв найчастіше потрібна лише пара ложок томатної пасти. Після цього перед господинями постає питання: що робити з майже цілою банкою соусу, передають Патріоти України.
Робочий спосіб, який дозволяє тривалий час підтримувати свіжість продукту, – заморожування.
Однак із деяких причин цей метод не завжди зручний.
Тому винахідливі кулінари досвідченим шляхом підтвердили ефективність більш простих, але не менш дієвих методів.
Щоб використовувати гірчицю як консервант, слід змастити нею шийку відкритої банки з томатною пастою.
Крім цього, покрити тонким шаром гірчиці потрібно внутрішню поверхню кришки.
Щоб не допустити контакт соусу з повітрям, через яке починається псування продукту, можна використовувати олію.
Влийте трохи олії у банку з томатною пастою так, щоб він повністю покрив верхній шар соусу.
Завдяки таким способам якість та смак продукту збережуться надовго.
Якщо ви забули захопити в магазині свіжий буханець хліба, а вдома залишилися лише черстві скибки, не поспішайте знову вирушати за покупками, передають Патріоти України. Багато господинь користуються мікрохвильовою піччю для того, щоб повернути хліб до ...
Незважаючи на надлишок солі та оцту, огірковий розсіл є дуже корисною рідиною. При помірному її вживанні людина отримує чимало необхідних організму сполук і мікроелементів, передають Патріоти України. Щоправда, далеко не всім людям подобається смак роз...