Господиням на замітку! Як зберегти томатну пасту свіжою якнайдовше

Для приготування різноманітних страв найчастіше потрібна лише пара ложок томатної пасти. Після цього перед господинями постає питання: що робити з майже цілою банкою соусу, передають Патріоти України.

Подробиці

Робочий спосіб, який дозволяє тривалий час підтримувати свіжість продукту, – заморожування.

Однак із деяких причин цей метод не завжди зручний.

Тому винахідливі кулінари досвідченим шляхом підтвердили ефективність більш простих, але не менш дієвих методів.

Гірчиця

Щоб використовувати гірчицю як консервант, слід змастити нею шийку відкритої банки з томатною пастою.

Крім цього, покрити тонким шаром гірчиці потрібно внутрішню поверхню кришки.

Рослинна олія

Щоб не допустити контакт соусу з повітрям, через яке починається псування продукту, можна використовувати олію.

Влийте трохи олії у банку з томатною пастою так, щоб він повністю покрив верхній шар соусу.

Завдяки таким способам якість та смак продукту збережуться надовго.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Коли треба додавати цибулю у фарш на пельмені

понеділок, 28 квітень 2025, 12:12

М’ясна начинка у вигляді фаршу відрізняється для різних страв, хоч багато хто вважає, що фарш із м’яса на пельмені, котлети, біляші однакова. Для того, щоб пельмені були соковиті, треба додавати цибулю. Але часто це не так, передають Патріоти України. ...

Не робіть так! Три помилки, які допускають господині під час варіння картопляного пюре

понеділок, 28 квітень 2025, 11:12

Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....