Для приготування різноманітних страв найчастіше потрібна лише пара ложок томатної пасти. Після цього перед господинями постає питання: що робити з майже цілою банкою соусу, передають Патріоти України.
Робочий спосіб, який дозволяє тривалий час підтримувати свіжість продукту, – заморожування.Однак із деяких причин цей метод не завжди зручний. Тому винахідливі кулінари досвідченим шляхом підтвердили ефективність більш простих, але не менш дієвих методів.
Щоб використовувати гірчицю як консервант, слід змастити нею шийку відкритої банки з томатною пастою. Крім цього, покрити тонким шаром гірчиці потрібно внутрішню поверхню кришки.
Щоб не допустити контакт соусу з повітрям, через яке починається псування продукту, можна використовувати олію. Влийте трохи олії у банку з томатною пастою так, щоб він повністю покрив верхній шар соусу. Завдяки таким способам якість та смак продукту збережуться надовго.
Багато людей не уявляють ранок без кави, але лікарі попереджають: надмірне споживання кофеїну може призвести до підвищення тиску, тривожності та проблем зі сном. Експерти радять звернути увагу на альтернативні напої, які не лише пробуджують організм, а...
Лікарі попереджають: ранкова кава на порожній шлунок може нашкодити здоров’ю. Вживання напою натще здатне спричинити проблеми з травленням, серцево-судинною та нервовою системами. Про це пише Storinka, передають Патріоти України. Чим небезпечна кава бе...