
Для приготування різноманітних страв найчастіше потрібна лише пара ложок томатної пасти. Після цього перед господинями постає питання: що робити з майже цілою банкою соусу, передають Патріоти України.
Робочий спосіб, який дозволяє тривалий час підтримувати свіжість продукту, – заморожування.Однак із деяких причин цей метод не завжди зручний. Тому винахідливі кулінари досвідченим шляхом підтвердили ефективність більш простих, але не менш дієвих методів.
Щоб використовувати гірчицю як консервант, слід змастити нею шийку відкритої банки з томатною пастою. Крім цього, покрити тонким шаром гірчиці потрібно внутрішню поверхню кришки.
Щоб не допустити контакт соусу з повітрям, через яке починається псування продукту, можна використовувати олію. Влийте трохи олії у банку з томатною пастою так, щоб він повністю покрив верхній шар соусу. Завдяки таким способам якість та смак продукту збережуться надовго.
Останні роки нагадали нам, наскільки вразливою може бути імунна система. Ми звикли шукати продукти, які її зміцнюють, але часто забуваємо про те, що щоденні харчові звички можуть її послаблювати, передають Патріоти України. Деякі популярні напої та стр...
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...