Для приготування різноманітних страв найчастіше потрібна лише пара ложок томатної пасти. Після цього перед господинями постає питання: що робити з майже цілою банкою соусу, передають Патріоти України.
Робочий спосіб, який дозволяє тривалий час підтримувати свіжість продукту, – заморожування.Однак із деяких причин цей метод не завжди зручний. Тому винахідливі кулінари досвідченим шляхом підтвердили ефективність більш простих, але не менш дієвих методів.
Щоб використовувати гірчицю як консервант, слід змастити нею шийку відкритої банки з томатною пастою. Крім цього, покрити тонким шаром гірчиці потрібно внутрішню поверхню кришки.
Щоб не допустити контакт соусу з повітрям, через яке починається псування продукту, можна використовувати олію. Влийте трохи олії у банку з томатною пастою так, щоб він повністю покрив верхній шар соусу. Завдяки таким способам якість та смак продукту збережуться надовго.
Це не просто риба - це справжній дар для здоров’я, смаку й навіть дієти. Осетер повертається на українські столи, і ось чому ти маєш його спробувати, передають Патріоти України. . Ще з часів середньовіччя осетер прикрашав столи королів і князів. Сього...
Хрусткість та чистота розсолу – чи не головні критерії вдало заготованих огірочків. І є продукти, які можуть дуже негативно на них вплинути, передають Патріоти України. Навряд як комусь подобається, коли заготовлені на зиму огірочки стають дуже м'якими...