Ви хочете зварити борщ. Відкриваєте банку, а на ній зверху є пліснява. Це неприємно, але треба розібратись, чому так сталось. Є причина, з якої на томатній пасті виросла пліснява. Щоб цього не сталось в майбутньому ще раз, рекомендуємо скористатись рекомендаціями з цієї статті, передають Патріоти України.
Для початку потрібно обережно відкрити бляшану банку з двох сторін консервним ножем. Верхню кришку зніміть, а всю ємність накрийте харчовою плівкою. Відправте в морозилку на ніч. Через 8-12 годин все готово.
Тепер ви можете просто відрізати потрібну вам кількість томатної пасти, а залишок далі зберігати у пакетику в морозилці. Бляшану банку заберіть. Такий спосіб дасть можливість користуватись томатною пастою протягом трьох місяців. І не буде жодних питань до плісняви.
Якщо ви любите сметанний соус та куряче м’ясо, ця страва точно стане вашою улюбленою. Подавати її можна з будь-яким гарніром чи навіть без нього, дужа проста у приготуванні, потрібні прості продукти, але смак виходить особливий і він не схожий на смак ...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...