Господиням на замітку! Як зберігати томатну пасту, щоб на ній не було плісняви

Ви хочете зварити борщ. Відкриваєте банку, а на ній зверху є пліснява. Це неприємно, але треба розібратись, чому так сталось. Є причина, з якої на томатній пасті виросла пліснява. Щоб цього не сталось в майбутньому ще раз, рекомендуємо скористатись рекомендаціями з цієї статті, передають Патріоти України.

Що треба зробити

Для початку потрібно обережно відкрити бляшану банку з двох сторін консервним ножем. Верхню кришку зніміть, а всю ємність накрийте харчовою плівкою. Відправте в морозилку на ніч. Через 8-12 годин все готово.

Тепер ви можете просто відрізати потрібну вам кількість томатної пасти, а залишок далі зберігати у пакетику в морозилці. Бляшану банку заберіть. Такий спосіб дасть можливість користуватись томатною пастою протягом трьох місяців. І не буде жодних питань до плісняви.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Що зробити, щоб риба не розвалювалася під час смаження

вівторок, 4 березень 2025, 0:15

Щоб риба не розвалювалася під час смаження, дотримуйтесь таких порад, передають Патріоти України. Дотримуючись цих порад, ви отримаєте ідеальну рум’яну рибу, яка не розвалюється!

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно закривати каструлю кришкою при варінні макаронів

понеділок, 3 березень 2025, 19:12

Закривати каструлю кришкою при варінні макаронів не обов’язково, але є кілька нюансів, передають Патріоти України. Якщо ж хочете трохи прискорити процес, можна частково прикрити каструлю, але залишити щілину для виходу пари.