Господиням на замітку! Як зберігати томатну пасту, щоб на ній не було плісняви

Ви хочете зварити борщ. Відкриваєте банку, а на ній зверху є пліснява. Це неприємно, але треба розібратись, чому так сталось. Є причина, з якої на томатній пасті виросла пліснява. Щоб цього не сталось в майбутньому ще раз, рекомендуємо скористатись рекомендаціями з цієї статті, передають Патріоти України.

Що треба зробити

Для початку потрібно обережно відкрити бляшану банку з двох сторін консервним ножем. Верхню кришку зніміть, а всю ємність накрийте харчовою плівкою. Відправте в морозилку на ніч. Через 8-12 годин все готово.

Тепер ви можете просто відрізати потрібну вам кількість томатної пасти, а залишок далі зберігати у пакетику в морозилці. Бляшану банку заберіть. Такий спосіб дасть можливість користуватись томатною пастою протягом трьох місяців. І не буде жодних питань до плісняви.

Джерело: ПростоВей

Снідати чи ні: Лікарі пояснили, що насправді відбувається з вашим організмом після ранкового прийому їжі

неділя, 23 листопад 2025, 19:10

Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...

Господиням на замітку! Як правильно варити горох і що додати у воду, щоб він швидко розварився і був м'яким

неділя, 23 листопад 2025, 18:45

Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...