Господиням на замітку! Як зберігати томатну пасту, щоб на ній не було плісняви

Ви хочете зварити борщ. Відкриваєте банку, а на ній зверху є пліснява. Це неприємно, але треба розібратись, чому так сталось. Є причина, з якої на томатній пасті виросла пліснява. Щоб цього не сталось в майбутньому ще раз, рекомендуємо скористатись рекомендаціями з цієї статті, передають Патріоти України.

Що треба зробити

Для початку потрібно обережно відкрити бляшану банку з двох сторін консервним ножем. Верхню кришку зніміть, а всю ємність накрийте харчовою плівкою. Відправте в морозилку на ніч. Через 8-12 годин все готово.

Тепер ви можете просто відрізати потрібну вам кількість томатної пасти, а залишок далі зберігати у пакетику в морозилці. Бляшану банку заберіть. Такий спосіб дасть можливість користуватись томатною пастою протягом трьох місяців. І не буде жодних питань до плісняви.

Джерело: ПростоВей

Червона пляма на яйці: Чи можна її їсти і чи небезпечна вона для здоров’я

понеділок, 15 грудень 2025, 23:10

Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...