В холодильнику господині завжди знайдеться місце для томатної пасти. Питання тільки в тому, що зберігати її не завжди можна без появи плісняви. Знову викидати частину банки та йти за новою? Досить шкода, але є лайфхаки для тривалого зберігання. І жодної плісняви не буде, передають Патріоти України.
Почнімо з того, що продукти, на яких з’явилася пліснява, не рекомендується використовувати в їжу. Це небезпечно. Якщо ж наразі такої проблеми немає, можна скористатися перевіреними методами для організації тривалого зберігання цінного продукту.
Вам потрібна олія. Налийте трохи в банку та щільно закрийте її. В результаті утвориться захисна плівка. Вона буде перешкоджати контакту з повітрям. Смак пасти від цього одним чином не постраждає.
Ще один простий та доступний спосіб — заморожування томатної пасти. Розділіть на порційні частини, які будуть вам зручні. Зручно використовувати силіконові форми. А потім просто перекладіть в пакет томатні льодяники. І жодних проблем з пліснявою.
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...
Наш щоденний раціон часто переповнений продуктами, які містять вуглеводи, – від хліба та макаронів до солодощів і снеків. Попри те, що вони є основним джерелом енергії для організму, надмірне їх споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я, пер...