Додавання до страв свіжої зелені може змінити смак. Базилік, коріандр, розмарин і петрушка є надзвичайно популярними. Однак є одна проблема - вони недовго залишаються свіжими, передають Патріоти України.
Всього за кілька днів ваші трави можуть перетворитися із зелених і яскравих на мляві, коричневі та мокрі, тому їх неможливо використовувати. Але, за словами блогерки Шантель Міли, ви можете змусити їх зберігатися набагато довше за допомогою дуже простого способу. Про це вона розповіла у своєму відео в TikTok.
Усе, що вам потрібно, щоб зберігати трави свіжими місяцями, це формочка для кубиків льоду та один основний кухонний інгредієнт – оливкова олія.
Взявши, наприклад, кілька гілочок розмарину, Шантель поклала маленькі шматочки в кожне відділення лотка для кубиків льоду. Потім вона долила його оливковою олією, стверджуючи, що заморожування таким чином — чудовий спосіб зберегти їх свіжими набагато довше.
Якщо ви захочете їх використати, це дуже просто - все, що вам потрібно зробити, це дати їм розморозитися або покласти їх на гарячу сковороду, якщо ви хочете зробити це швидко. Потім просто продовжуйте готувати, як зазвичай, і ваша їжа набуде цього смаку.
Вам також не обов’язково використовувати оливкову олію – вода підійде так само добре. Оливкова олія лише полегшує приготування.
Важливо, щоб трави були повністю покриті водою або оливковою олією перед заморожуванням, оскільки це гарантує, що вони всі залишаться свіжими.
Мимоволі кулінари та домашні господині роблять 4 помилки з продуктами харчування перед їх приготуванням. Розкажемо, що може статися і чому час перестати так робити, передають Патріоти України. Процедура, позбавлена будь-якого сенсу. Справа в тому, що п...
Смак популярного завдяки доступності продуктів та легкості приготування салату може розкритися для вас з нових сторін при додаванні незвичайного компонента. Багато господинь, що люблять експерименти, додають до нього столову ложку молока і чайну ложку ...