Класичний рецепт салату «Оселедець під шубою» знайомий всім, передають Патріоти України.
Цю страву залюбки готують на святковий стіл, і з дитинства вона асоціюється в нас з святкуванням Нового Року.
Для його приготування вам знадобиться:
Нагадаємо етапи приготування
Для початку рибу належить нарізати невеликими шматочками.
За цей час відваріть картоплю, буряк та моркву, після чого очистіть їх від шкірки. Цибулю варто дрібно нашаткувати.
Першим шаром слід викладати натерту на тертці картоплю, після чого нагору необхідно нанести тонку сіточку майонезу. Можна трохи підсолити шари овочів.
Наступний шар – цибуля, яка теж має промазатись майонезом. Поверх цибулі розподіліть оселедець, додайте майонез, після чого розкладіть натерту моркву на тертці і знову майонез.
Завершальний шар – буряк, який попередньо потрібно натерти за допомогою терки. Змастіть фінальний шар майонезом і можете прикрасити його відвареними натертими яйцями або зеленню (за бажанням).
А тепер той самий секрет, завдяки якому з «Шуби» можна зробити вишукану страву – просто замініть оселедець на червону рибу та можете насолоджуватися новими відтінками смаку.
Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...
Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...