Господиням на замітку! Як зі звичайного оселедця під шубою зробити справжній шедевр

Класичний рецепт салату «Оселедець під шубою» знайомий всім, передають Патріоти України.

Цю страву залюбки готують на святковий стіл, і з дитинства вона асоціюється в нас з святкуванням Нового Року.

Подробиці

Для його приготування вам знадобиться:

  • 400 г філе оселедця;
  • 1 буряк;
  • 2 картоплини;
  • 2 моркви;
  • 1 цибулина;
  • 200 мл майонезу.

Нагадаємо етапи приготування

Для початку рибу належить нарізати невеликими шматочками.

За цей час відваріть картоплю, буряк та моркву, після чого очистіть їх від шкірки. Цибулю варто дрібно нашаткувати.

Першим шаром слід викладати натерту на тертці картоплю, після чого нагору необхідно нанести тонку сіточку майонезу. Можна трохи підсолити шари овочів.

Наступний шар – цибуля, яка теж має промазатись майонезом. Поверх цибулі розподіліть оселедець, додайте майонез, після чого розкладіть натерту моркву на тертці і знову майонез.

Завершальний шар – буряк, який попередньо потрібно натерти за допомогою терки. Змастіть фінальний шар майонезом і можете прикрасити його відвареними натертими яйцями або зеленню (за бажанням).

А тепер той самий секрет, завдяки якому з «Шуби» можна зробити вишукану страву – просто замініть оселедець на червону рибу та можете насолоджуватися новими відтінками смаку.

Тільки факти: Що буде, якщо їсти по два ябука кожного дня

неділя, 22 червень 2025, 19:09

Їсти по два яблука щодня загалом дуже корисно для здоров’я, ось що може статися, передають Патріоти України. Але:

Не робіть так! Через яку поширену помилку печінка виходить жорсткою

неділя, 22 червень 2025, 17:14

Деякі господині рідко готують печінку з однієї простої причини: субпродукт рідко виходить м’яким і смачним. Однак продукт сам по собі не є жорстким: якщо печінку правильно підготувати, вона завжди виходить апетитною, передають Патріоти України. Тому ва...