Класичний рецепт салату «Оселедець під шубою» знайомий всім, передають Патріоти України.
Цю страву залюбки готують на святковий стіл, і з дитинства вона асоціюється в нас з святкуванням Нового Року.
Для його приготування вам знадобиться:
Нагадаємо етапи приготування
Для початку рибу належить нарізати невеликими шматочками.
За цей час відваріть картоплю, буряк та моркву, після чого очистіть їх від шкірки. Цибулю варто дрібно нашаткувати.
Першим шаром слід викладати натерту на тертці картоплю, після чого нагору необхідно нанести тонку сіточку майонезу. Можна трохи підсолити шари овочів.
Наступний шар – цибуля, яка теж має промазатись майонезом. Поверх цибулі розподіліть оселедець, додайте майонез, після чого розкладіть натерту моркву на тертці і знову майонез.
Завершальний шар – буряк, який попередньо потрібно натерти за допомогою терки. Змастіть фінальний шар майонезом і можете прикрасити його відвареними натертими яйцями або зеленню (за бажанням).
А тепер той самий секрет, завдяки якому з «Шуби» можна зробити вишукану страву – просто замініть оселедець на червону рибу та можете насолоджуватися новими відтінками смаку.
Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...