
Класичний рецепт салату «Оселедець під шубою» знайомий всім, передають Патріоти України.
Цю страву залюбки готують на святковий стіл, і з дитинства вона асоціюється в нас з святкуванням Нового Року.
Для його приготування вам знадобиться:
Нагадаємо етапи приготування
Для початку рибу належить нарізати невеликими шматочками.
За цей час відваріть картоплю, буряк та моркву, після чого очистіть їх від шкірки. Цибулю варто дрібно нашаткувати.
Першим шаром слід викладати натерту на тертці картоплю, після чого нагору необхідно нанести тонку сіточку майонезу. Можна трохи підсолити шари овочів.
Наступний шар – цибуля, яка теж має промазатись майонезом. Поверх цибулі розподіліть оселедець, додайте майонез, після чого розкладіть натерту моркву на тертці і знову майонез.
Завершальний шар – буряк, який попередньо потрібно натерти за допомогою терки. Змастіть фінальний шар майонезом і можете прикрасити його відвареними натертими яйцями або зеленню (за бажанням).
А тепер той самий секрет, завдяки якому з «Шуби» можна зробити вишукану страву – просто замініть оселедець на червону рибу та можете насолоджуватися новими відтінками смаку.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...