Господиням на замітку! Як зробити пишне тісто - один інгредієнт змінює весь смак

Всього один інгредієнт змінює смак випічки, робить її ніжною та повітряною, передають Патріоти України.

Апетитні булочки вийдуть ще пишнішими, якщо замісити тісто на молоці.

Подробиці

Помилково вважати, що тісто потрібно замішувати на кефірі, щоб випічка вийшла пишною.

Це не так. Пишні булочки можна приготувати й на молоці.

Приготування

Вливаємо в глибоку миску 300 мілілітрів молока, висипаємо 10 г сухих дріжджів, дрібку солі і 4 ложки цукру.

Перемішуємо інгредієнти і додаємо столову ложку рослинної олії, дві ложки меду.

Всипаємо півкілограма просіяного борошна, та ще раз все перемішуємо.

Тепер потрібно замісити тісто і залишити на годину, щоб воно піднялося.

Для начинки нам знадобиться 350 г кисломолочного сиру, 3 ложки цукру, 20 г масла і 10 г ваніліну. Перемішайте інгредієнти.

Розкачуємо тісто на дошці.

Викладаємо шар начинки та посипаємо зверху родзинками. Формуємо рулет, повертаємо його і розрізаємо його на булочки.

Готуємо 25 хвилин за температури 180 градусів. Ароматні пишні булочки готові. Смачного!

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...