Всього один інгредієнт змінює смак випічки, робить її ніжною та повітряною, передають Патріоти України.
Апетитні булочки вийдуть ще пишнішими, якщо замісити тісто на молоці.
Помилково вважати, що тісто потрібно замішувати на кефірі, щоб випічка вийшла пишною.
Це не так. Пишні булочки можна приготувати й на молоці.
Приготування
Вливаємо в глибоку миску 300 мілілітрів молока, висипаємо 10 г сухих дріжджів, дрібку солі і 4 ложки цукру.
Перемішуємо інгредієнти і додаємо столову ложку рослинної олії, дві ложки меду.
Всипаємо півкілограма просіяного борошна, та ще раз все перемішуємо.
Тепер потрібно замісити тісто і залишити на годину, щоб воно піднялося.
Для начинки нам знадобиться 350 г кисломолочного сиру, 3 ложки цукру, 20 г масла і 10 г ваніліну. Перемішайте інгредієнти.
Розкачуємо тісто на дошці.
Викладаємо шар начинки та посипаємо зверху родзинками. Формуємо рулет, повертаємо його і розрізаємо його на булочки.
Готуємо 25 хвилин за температури 180 градусів. Ароматні пишні булочки готові. Смачного!
Листкове тісто здатне полегшити життя будь-якій господині, адже з його допомогою можна швидко і легко приготувати безліч різних, а головне, смачних страв, передають Патріоти України. Існує величезна кількість рецептів всіляких плетенок, бубликів, печив...
Гречка — це дуже корисний продукт, який має багато переваг для здоров'я. Вона багата на вітаміни, мінерали, клітковину та білки, тому регулярне споживання гречки може мати позитивний вплив на організм. Проте, як і з будь-яким іншим продуктом, важливо д...