Господиням на замітку! Як зробити пишне тісто - один інгредієнт змінює весь смак

Всього один інгредієнт змінює смак випічки, робить її ніжною та повітряною, передають Патріоти України.

Апетитні булочки вийдуть ще пишнішими, якщо замісити тісто на молоці.

Подробиці

Помилково вважати, що тісто потрібно замішувати на кефірі, щоб випічка вийшла пишною.

Це не так. Пишні булочки можна приготувати й на молоці.

Приготування

Вливаємо в глибоку миску 300 мілілітрів молока, висипаємо 10 г сухих дріжджів, дрібку солі і 4 ложки цукру.

Перемішуємо інгредієнти і додаємо столову ложку рослинної олії, дві ложки меду.

Всипаємо півкілограма просіяного борошна, та ще раз все перемішуємо.

Тепер потрібно замісити тісто і залишити на годину, щоб воно піднялося.

Для начинки нам знадобиться 350 г кисломолочного сиру, 3 ложки цукру, 20 г масла і 10 г ваніліну. Перемішайте інгредієнти.

Розкачуємо тісто на дошці.

Викладаємо шар начинки та посипаємо зверху родзинками. Формуємо рулет, повертаємо його і розрізаємо його на булочки.

Готуємо 25 хвилин за температури 180 градусів. Ароматні пишні булочки готові. Смачного!

Справді корисні! П’ять консервованих продуктів, які варто додати до раціону

неділя, 16 листопад 2025, 23:10

Консерви часто недооцінюють, але обрані правильно, вони можуть бути швидким, поживним і економним рішенням для щоденного раціону. Експерти радять звертати увагу на склад: короткий список інгредієнтів, без доданого цукру, солі та штучних добавок, у влас...

Як варити бульйон, щоб він був прозорим і ароматним - три секретні способи

неділя, 16 листопад 2025, 19:11

Смачний домашній бульйон - це класика будь-якого столу. Хоча приготування здається простим, ідеальний бульйон вимагає уваги та правильного підбору інгредієнтів, передають Патріоти України. Основні правила:. Три способи приготування:. Бульйон можна пода...