Господиням на замітку! Як зробити рідке варення густішим, щоб воно не витікало з пиріжків

У вас є варення, але воно занадто рідке для пиріжків. Смачно, але при витіканні воно буде підгорати. Виправити ситуацію можна, якщо трохи загустити варення, передають Патріоти України.

Подробиці

Налийте рідке варення в сотейник та поставте на невеликий вогонь. Нехай прогріється, а тоді введіть кукурудзяний крохмаль. Буквально невелика ложка цього порошку, а результат відмінний.

Спочатку варення може здаватися ще рідким, але не поспішайте класти ще одну ложку крохмалю. Густота буде проявлятися поступово. А коли охолоне, то точно буде густішим.

Є другий варіант загущення варення. Для цього використовують манну крупу. Пропорційно: на склянку варення потрібно додати 1 ч.л. манки. Нехай постоїть протягом 15 хвилин, а потім проваріть приблизно 15 хвилин.

Якщо ви шануєте горіхи в начинці, то вони також допоможуть вирішити питання. Подрібніть горіхи та змішайте з варенням. Воно стане значно густішим.

Інакше стануть гіркими! Названо гриби, які не можна заморожувати

субота, 19 жовтень 2024, 23:10

Лісові гриби можна зберігати абсолютно різними способами. Така заготівля дуже зручна для приготування різноманітних соусів. підлив та інших улюблених страв. Але якщо ви вирішили покласти такий продукт в морозилку – далеко не для всіз видів грибів підхо...

Не лише смачно! У чому користь темного шоколаду для організму

субота, 19 жовтень 2024, 22:10

Темний шоколад не лише приємний на смак, а й приносить значну користь для здоров’я. Він багатий на антиоксиданти, покращує настрій і підтримує здоров’я кишківника завдяки високому вмісту клітковини. Регулярне вживання шоколаду з високим вмістом какао м...