У вас є варення, але воно занадто рідке для пиріжків. Смачно, але при витіканні воно буде підгорати. Виправити ситуацію можна, якщо трохи загустити варення, передають Патріоти України.
Налийте рідке варення в сотейник та поставте на невеликий вогонь. Нехай прогріється, а тоді введіть кукурудзяний крохмаль. Буквально невелика ложка цього порошку, а результат відмінний.
Спочатку варення може здаватися ще рідким, але не поспішайте класти ще одну ложку крохмалю. Густота буде проявлятися поступово. А коли охолоне, то точно буде густішим.
Є другий варіант загущення варення. Для цього використовують манну крупу. Пропорційно: на склянку варення потрібно додати 1 ч.л. манки. Нехай постоїть протягом 15 хвилин, а потім проваріть приблизно 15 хвилин.
Якщо ви шануєте горіхи в начинці, то вони також допоможуть вирішити питання. Подрібніть горіхи та змішайте з варенням. Воно стане значно густішим.
Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...