У вас є варення, але воно занадто рідке для пиріжків. Смачно, але при витіканні воно буде підгорати. Виправити ситуацію можна, якщо трохи загустити варення, передають Патріоти України.
Налийте рідке варення в сотейник та поставте на невеликий вогонь. Нехай прогріється, а тоді введіть кукурудзяний крохмаль. Буквально невелика ложка цього порошку, а результат відмінний.
Спочатку варення може здаватися ще рідким, але не поспішайте класти ще одну ложку крохмалю. Густота буде проявлятися поступово. А коли охолоне, то точно буде густішим.
Є другий варіант загущення варення. Для цього використовують манну крупу. Пропорційно: на склянку варення потрібно додати 1 ч.л. манки. Нехай постоїть протягом 15 хвилин, а потім проваріть приблизно 15 хвилин.
Якщо ви шануєте горіхи в начинці, то вони також допоможуть вирішити питання. Подрібніть горіхи та змішайте з варенням. Воно стане значно густішим.
Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України. Вам знадобля...
Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...