Господиням на замітку! Як зробити, щоб макарони залишилися цілими в супі і не переварились

Вірним способом зробити суп смачнішим і ситним є додавання вермішелі, передають Патріоти України.

Однак іноді макарони розвалюються у супі. Суп з такими макаронами навряд чи хтось захоче куштувати.

Подробиці

Нерідко можна стикатися із цим, при вживанні приготованого супу наступного дня.

Уникнути неприємного наслідку нескладно, якщо знати про секрет професійних кулінарів.

У чому полягає рекомендація

У суп варто додати обсмажену вермішель. Кухарі наголошують: макарони потрібно розігрівати не у вареному, а в сирому вигляді.

Слід просто висипати тверді макаронні вироби в сковорідку, де вже є невелика кількість рослинної олії.

Вермішель смажиться доти, доки вона не набуде золотистого відтінку.

Доведені до потрібного стану макарони додають у суп за кілька хвилин до завершення приготування страви. У цей період вода має кипіти.

Після завершення приготування каструля з супом має постояти на вимкненій конфорці 10-30 хвилин.

Інші поради

Також фахівці рекомендують використовувати вермішель з твердих сортів пшениці.

Така навряд чи розвариться, особливо якщо господиня не перевищуватиме рекомендований час варіння.

Іноді навіть можна трохи не доварити макарони. Головне, щоб суп настоявся.

Джерело: ПростоВей

Не відірватися! Як запекти картоплю для святкового столу

середа, 7 травень 2025, 8:13

Набридло подавати пюре з котлетами на святковий стіл? Спробуйте запекти картоплю-гармошку. Це не тільки дуже смачно, а й більш корисно, ніж тушкована чи смажена в олії картопля. Виглядає на святковому столі оригінально, передають Патріоти України. Голо...

Смакота! Сирники з маком – ідея страви на сніданок

середа, 7 травень 2025, 7:13

Сирники часто готують на сніданок. Це проста та смачна страва. Але треба вміти її готувати. Буває, що сирники розвалюються, не пропікаються або виходять сухі. Спробуйте спекти сирники за цим рецептом. Вони мають вийти ніжні на смак та з ароматом ванілі...