Господиням на замітку! Як зробити, щоб макарони залишилися цілими в супі і не переварились

Вірним способом зробити суп смачнішим і ситним є додавання вермішелі, передають Патріоти України.

Однак іноді макарони розвалюються у супі. Суп з такими макаронами навряд чи хтось захоче куштувати.

Подробиці

Нерідко можна стикатися із цим, при вживанні приготованого супу наступного дня.

Уникнути неприємного наслідку нескладно, якщо знати про секрет професійних кулінарів.

У чому полягає рекомендація

У суп варто додати обсмажену вермішель. Кухарі наголошують: макарони потрібно розігрівати не у вареному, а в сирому вигляді.

Слід просто висипати тверді макаронні вироби в сковорідку, де вже є невелика кількість рослинної олії.

Вермішель смажиться доти, доки вона не набуде золотистого відтінку.

Доведені до потрібного стану макарони додають у суп за кілька хвилин до завершення приготування страви. У цей період вода має кипіти.

Після завершення приготування каструля з супом має постояти на вимкненій конфорці 10-30 хвилин.

Інші поради

Також фахівці рекомендують використовувати вермішель з твердих сортів пшениці.

Така навряд чи розвариться, особливо якщо господиня не перевищуватиме рекомендований час варіння.

Іноді навіть можна трохи не доварити макарони. Головне, щоб суп настоявся.

Джерело: ПростоВей

Включіть у свій раціон! Продукти, які допомагають схуднути без страждань

п’ятниця, 30 травень 2025, 18:56

Боротьба з неконтрольованим потягом до їжі – знайома проблема для багатьох, хто прагне схуднути. Часто найважче – не відмовитись від улюблених ласощів, а навчитися стримувати апетит і вибирати корисніші альтернативи, передають Патріоти України. Правиль...

Варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 30 травень 2025, 18:10

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його право. Розкажемо, як виконати ...