
Вірним способом зробити суп смачнішим і ситним є додавання вермішелі, передають Патріоти України.
Однак іноді макарони розвалюються у супі. Суп з такими макаронами навряд чи хтось захоче куштувати.
Нерідко можна стикатися із цим, при вживанні приготованого супу наступного дня.
Уникнути неприємного наслідку нескладно, якщо знати про секрет професійних кулінарів.
У суп варто додати обсмажену вермішель. Кухарі наголошують: макарони потрібно розігрівати не у вареному, а в сирому вигляді.
Слід просто висипати тверді макаронні вироби в сковорідку, де вже є невелика кількість рослинної олії.
Вермішель смажиться доти, доки вона не набуде золотистого відтінку.
Доведені до потрібного стану макарони додають у суп за кілька хвилин до завершення приготування страви. У цей період вода має кипіти.
Після завершення приготування каструля з супом має постояти на вимкненій конфорці 10-30 хвилин.
Також фахівці рекомендують використовувати вермішель з твердих сортів пшениці.
Така навряд чи розвариться, особливо якщо господиня не перевищуватиме рекомендований час варіння.
Іноді навіть можна трохи не доварити макарони. Головне, щоб суп настоявся.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...