
Гарні золотаві та пишні оладки є гордістю будь-якої господині, яка впевнена у своїх кулінарних навичках. Цю страву деякі вважають непоганим сніданком або дуже смачним десертом із варенням чи згущеним молоком, передають Патріоти України.
Інгредієнти на 18-20 неймовірно пишних оладок:
Для початку в тепле молоко додають дріжджі і туди висипають цукор. Перемішують і залишають на 15 хвилин, прикривши рушником.
Збивають яйце з цукром, а в суміш додають дріжджі. Туди ж йде рослинна олія та сіль. Інгредієнти змішують та просіюють борошно. Потім тісто знову накривають рушником і ставлять у тепле місце на 30 хвилин.
Після готовності тіста розігрівають сковороду і додають олію. Починають викладати оладки, які смажать на середньому вогні.
Доводять оладки до золотистого кольору із двох сторін. На кожну йде приблизно по півтори хвилини.
Здорове харчування та регулярна активність - основа довгого життя. Лікарі радять доповнювати раціон продуктами з високим вмістом антиоксидантів, які уповільнюють старіння і зменшують ризик хронічних хвороб. Одним із таких «супернапоїв» вважається звича...
Медики наголошують: пити каву одразу після пробудження - не найкраща ідея. Організм ще не стабілізував рівень кортизолу, тому кофеїн працює слабше. Оптимальний час для першої чашки - через 1–3 години після сну, коли тіло найкраще реагує на стимулятори,...