Господиням на замітку! Як зробити, щоб оладки завжди були пишні


Гарні золотаві та пишні оладки є гордістю будь-якої господині, яка впевнена у своїх кулінарних навичках. Цю страву деякі вважають непоганим сніданком або дуже смачним десертом із варенням чи згущеним молоком, передають Патріоти України.

Інгредієнти на 18-20 неймовірно пишних оладок:

  • борошно – 200 г;
  • молоко – 180 мл;
  • дріжджі – 3-4 г;
  • цукор – 20 г;
  • олія – 10 г;
  • яйце – 1 шт.

Для початку в тепле молоко додають дріжджі і туди висипають цукор. Перемішують і залишають на 15 хвилин, прикривши рушником.

Збивають яйце з цукром, а в суміш додають дріжджі. Туди ж йде рослинна олія та сіль. Інгредієнти змішують та просіюють борошно. Потім тісто знову накривають рушником і ставлять у тепле місце на 30 хвилин.

Після готовності тіста розігрівають сковороду і додають олію. Починають викладати оладки, які смажать на середньому вогні.

Доводять оладки до золотистого кольору із двох сторін. На кожну йде приблизно по півтори хвилини.

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо регулярно їсти хурму

п’ятниця, 21 листопад 2025, 9:59

Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...

Хочете їсти мандарини без шкоди? Дотримуйтеся цих правил

четвер, 20 листопад 2025, 19:08

Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...