Господиням на замітку! Яка проста хитрість допоможе приготувати ідеальну смажену картоплю

Апетитна смажена картопля — популярна страва, яку люблять всі без винятку. Не будемо вдаватись у деталі щодо користі та шкоди, оскільки це питання із іншої категорії. Нас цікавить ідеально посмажена картопля, щоб була апетитна скоринка та відмінний смак, передають Патріоти України.

Що треба зробити

Почнемо з вибору картоплі. Для смаження рекомендується обирати коренеплоди із старого врожаю. Шеф-кухарі кажуть, що молоду картоплю краще лишати на пюре.

Відомо, що в цьому овочі накопичується велика кількість крохмалю. Він може зіпсувати кінцевий результат, тому спочатку потрібно його позбавитись. Для цього очищені коренеплоди розріжте та промийте, а також лишіть полежати у воді на годину часу.

Відстояну картоплю ще раз промийте у проточній воді та промокніть паперовим рушником. Після цього можна смажити картоплю. Повірте, після такої підготовки вона вийде ідеальною. Смачного!

А ви це знали? Для чого потрібно сипати сіль на вугілля в процесі смаження шашлику

понеділок, 10 березень 2025, 13:08

Приготувати смачний, соковитий, але головне добре просмажений шашлик – справжнє мистецтво. Варіантів приготування цієї улюбленої страви налічується не менше півсотні, передають Патріоти України. У приготуванні шашлику важливо підтримувати стабільний жа...

Є секрет! Що додати до макаронів, щоб вони не склеювалися

понеділок, 10 березень 2025, 12:08

З приготуванням макаронів здатна впоратися навіть дитина. Здавалося б, у цієї нехитрої страви немає жодних секретів. Достатньо закип’ятити воду, посолити її та закинути в каструльку спагетті або ріжки, передають Патріоти України. Однак дуже часто після...