Борщ багатьом господаркам подобається тим, що до його складу можна вводити різні компоненти, не зіпсувавши при цьому страву, передають Патріоти України.
Саме тому існують тисячі рецептів цієї класичної страви.
Завдяки нестрогим правилам рецептури, варто іноді експериментувати: деякі компоненти додадуть йому особливий аромат та смак.
1.Вершкове масло
Без цього компонента не обійтися любителям борщу на курячому м‘ясі, інакше суп не вийде наваристим та жирним. Шматок вершкового масла перетворить легкий бульйон на справжнє кулінарне задоволення.
Також невелика кількість вершкового масла навіть на традиційному бульйону піде на користь, оскільки смак борщу стане набагато яскравішим.
2.Цукор
У класичного борщу обов’язково має бути спеціальна кислинка. Тому побачити цукор у списку рекомендацій видається дивним.
Однак невелика кількість цукру не перетворить основну страву на десерт.
Цукор лише виступає як підсилювач смаку і “закріплювач кольору” для буряків.
3.Лимонний сік
Існує безліч способів, які допомагають зберегти приємний червоний колір борщу. Але краще зупинити свій вибір на лимонному соку.
Він не тільки допоможе зберегти колір, а й надасть легкої кислинки.Борщ багатьом господаркам подобається тим, що до його складу можна вводити різні компоненти, не зіпсувавши при цьому страву.
Саме тому існують тисячі рецептів цієї класичної страви.
Завдяки нестрогим правилам рецептури, варто іноді експериментувати: деякі компоненти додадуть йому особливий аромат та смак.
1.Вершкове масло
Без цього компонента не обійтися любителям борщу на курячому м‘ясі, інакше суп не вийде наваристим та жирним. Шматок вершкового масла перетворить легкий бульйон на справжнє кулінарне задоволення.
Також невелика кількість вершкового масла навіть на традиційному бульйону піде на користь, оскільки смак борщу стане набагато яскравішим.
2.Цукор
У класичного борщу обов’язково має бути спеціальна кислинка. Тому побачити цукор у списку рекомендацій видається дивним.
Однак невелика кількість цукру не перетворить основну страву на десерт.
Цукор лише виступає як підсилювач смаку і “закріплювач кольору” для буряків.
3.Лимонний сік
Існує безліч способів, які допомагають зберегти приємний червоний колір борщу. Але краще зупинити свій вибір на лимонному соку.
Він не тільки допоможе зберегти колір, а й надасть легкої кислинки.
Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...
Щороку тисячі господинь роблять консервування помідорів. Вони є однією з найпопулярніших закусок на столі, яка користується попитом. Хто ж не любить вкусити соковитий маринований помідор. А якщо ви не проти смаженої картоплі з м’ясом до цього додати, т...