Проблеми з приготуванням вінегрету – досить рідкісне явище. Страва являє собою овочеву суміш, заправлену олією або соусом. Припуститися помилки при приготуванні такої простої страви дуже складно. І все ж таки є один неприємний момент, на який скаржаться багато гурманів. Йдеться про набридлий смак салату, передають Патріоти України.
Якщо вживати вінегрет дуже часто, то людина перестане отримувати від страви таке ж задоволення, як і раніше.
Втім ситуацію легко виправити. Для цього достатньо використати кілька додаткових інгредієнтів.
Помітно покращити смак салату допоможуть такі прості та доступні продукти, як молоко та цукор.
У тарілку, наповнену щойно приготованою стравою, достатньо покласти 1 ч. л. цукру та налити 1 ст. л. молока.
На перший погляд, ці інгредієнти ніяк не можуть зробити овочевий салат смачнішим. Здавалося б, солодкий та молочний компоненти лише зіпсують страву. Однак насправді ефект є протилежним.
Нескладна процедура зробить вінегрет набагато апетитнішим. Страва набуде м’якого смаку.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...