Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону, передають Патріоти України.
Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка.
Але від неприємного аромату на кухні під час смаження риби можна захиститись, якщо знати деякі секрети.
У чому вони?
Молоко
Ми звикли до того, що тільки печінку вимочують у молоці перед смаженням. Проте риба від такого маринування теж лише виграє.
Молоко має здатність усувати неприємні запахи.
Також це позитивно вплине на смак риби. Достатньо залишити рибу у мисці з молоком на чверть години.
Лимонний сік
Цей компонент можна вводити до складу маринаду. Тоді у риби з’явиться цікавий відтінок смаку та аромату. Можна зробити інакше – як слід обдати соком лимона рибу безпосередньо перед процесом смаження.
В обох випадках результат буде відмінним.
Спеціальна олія для смаження
З метою економії господині звикли смажити на звичайній олії. Для того щоб зробити їжу кориснішою, прийнято використовувати оливкову олію.
Однак обидва варіанти не підходять. Для смаження риби найкраще використовувати рапсову олію.
Сало є для багатьох улюбленою закускою восени та взимку, тому що велика кількість жирів робить їжу більш поживною, передають Патріоти України. Також така їжа має відмінний зігріваючий ефект. Як правило, смачнішого за сало домашнього посолу варіанта не ...
Хоч зима лише почалась, у більшості господинь вже починається підготовка та складання меню для святкового столу, передають Патріоти України. Звісно, враховуючи нинішню ситуацію, святкувати ми будемо дещо інакше. Але сьогодні всі ми – українці по особли...