Господиням на замітку! Які продукти потрібно додати у фарш, щоб котлети вийшли соковитими

При приготуванні котлет важливо підібрати правильну рецептуру, оскільки завжди є можливість зіпсувати страву. Наприклад, м’ясні вироби легко пересушити. Щоб не зіткнутися з такою проблемою, потрібно подбати про соковитість фаршу. Які інгредієнти у цьому допоможуть, передають Патріоти України.

Цибуля

Це, мабуть, найпоширеніший варіант надання соковитості котлетам. Ріпчаста цибуля чудово поєднується з м’ясом, надаючи йому потрібний відтінок смаку та соковитості.

Іноді складно визначитися з кількістю інгредієнта.

У такому разі варто пам’ятати: на загальну частку фаршу частина цибулі складає десять відсотків.

Якщо вам не подобається цей продукт, його можна перекручувати разом з м’ясом або ж доводити до стану пюре за допомогою блендера. У такому разі про наявність цибулі у складі котлет не здогадаються навіть діти.

Білок

Багато господарів чули про те, що деякі кухарі відмовляються від додавання яєць у котлети з тієї причини, що вони можуть надати страві жорсткості. Це вірне твердження.

У такому разі варто додавати курячий білок. Він чудово розм’якшує волокна м’яса, роблячи котлети смачнішими, ніжнішими і соковитими.

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...