Господиням на замітку! Які продукти потрібно додати у фарш, щоб котлети вийшли соковитими

При приготуванні котлет важливо підібрати правильну рецептуру, оскільки завжди є можливість зіпсувати страву. Наприклад, м’ясні вироби легко пересушити. Щоб не зіткнутися з такою проблемою, потрібно подбати про соковитість фаршу. Які інгредієнти у цьому допоможуть, передають Патріоти України.

Цибуля

Це, мабуть, найпоширеніший варіант надання соковитості котлетам. Ріпчаста цибуля чудово поєднується з м’ясом, надаючи йому потрібний відтінок смаку та соковитості.

Іноді складно визначитися з кількістю інгредієнта.

У такому разі варто пам’ятати: на загальну частку фаршу частина цибулі складає десять відсотків.

Якщо вам не подобається цей продукт, його можна перекручувати разом з м’ясом або ж доводити до стану пюре за допомогою блендера. У такому разі про наявність цибулі у складі котлет не здогадаються навіть діти.

Білок

Багато господарів чули про те, що деякі кухарі відмовляються від додавання яєць у котлети з тієї причини, що вони можуть надати страві жорсткості. Це вірне твердження.

У такому разі варто додавати курячий білок. Він чудово розм’якшує волокна м’яса, роблячи котлети смачнішими, ніжнішими і соковитими.

Щоб напій був справді ароматним: Де і як правильно зберігати каву в домашніх умовах

середа, 11 грудень 2024, 23:10

Кава – один із найпопулярніших напоїв, які п'ють та люблять у всьому світі. Для того, щоб кава довше зберігалася і була смачною, потрібно знати деякі секрети та лайфхаки зі зберігання кавових зерен та меленої кави, передають Патріоти України. Редакція ...

Які помилки призводять до того, що яйця лопаються при варінні

середа, 11 грудень 2024, 18:09

Варіння яєць – не така проста справа, як може здатися на перший погляд. Однією із важливих цілей господині під час цієї кулінарної процедури є отримання цілісної страви. Так, на шкаралупі не повинно з’являтися тріщин. Якщо яйце витече, то готова страва...